Dit doen we

Resultaatgedreven projecten, Consultancy en Zorgeloos beheer

Resultaatgedreven projecten

De beste software snel, continue met de focus op rendement geleverd!

Het ontwikkelen van slimme en resultaatgerichte software, die perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen, vraagt om een goede samenwerking, communicatie en wederzijds vertrouwen. Onze consultants investeren ruimschoots in een intensieve samenwerking en nemen u mee in het proces van ontwerpfase, technische ontwikkeling tot implementatie. Samen met u ontwikkelen we de best passende strategie voor uw project. 

Webapplicaties

Wilt u uw bedrijfsprocessen efficiënter maken, verbeteren of versnellen? Een webapplicatie kan hier perfect aan bijdragen.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties in alle vormen en maten, specifiek aansluitend op uw behoeften. Bedrijfskritische software met een optimaal gebruiksgemak, draaiend op de kracht van uw organisatie. Uiteraard wereldwijd te gebruiken vanaf alle moderne (mobiele) apparaten. Wij denken mee over de user experience en nemen u stap voor stap mee in het proces tot de optimale inrichting.

Expertise:

  • UI Design
  • AngularJS
  • HTML 5, CSS
  • JavaScript
  • .Net Technologieen
  • & Meer

Mobiele applicaties

Heeft u behoefte aan meer klantenbinding, procesverbetering of een slimme tool om efficiënter te kunnen werken? Heeft u dan wel eens nagedacht over een mobiele app?

Arcady helpt u bij de ontwikkeling van mobiele apps. Onze professionals werken het idee voor u uit, maken een ontwerp, ontwikkelen de techniek en implementeren de app in uw huidige bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen op het iOS, Android en Windows platform en maken hiervoor gebruik van Xamarin.

 

Consultancy

Verhoog uw kennisniveau en verkort uw time to market

Bent u op zoek naar nieuwe inzichten, heeft u een idee waarover u een keer wilt sparren met een van onze consultants of heeft u behoefte aan extra kennis en expertise?

Onze consultants kunnen zowel op strategisch als management niveau adviseren. Ze geven inzichten in nieuwe technologische ontwikkelingen, verhogen het kennisniveau op uw afdeling of ontwikkelen samen met u de best passende strategie voor nieuwe producten. Ook, of liever gezegd juist het bouwen van de software voor deze nieuwe producten, dat doen wij graag voor u!

Arcady kent een kenniscluster Integratie. Integratie van bestaande en nieuwe toepassingen vraagt om steeds meer specialisatie. Soms staan toepassingen lokaal op servers, soms worden ze op eigen servers extern gehost en steeds vaker worden toepassingen uit de cloud afgenomen. Dit vraagt om een goede en vooral slimme visie op integratie. Arcady adviseert u over een goede architectuur voor nu en in de toekomst.

Zorgeloos beheer

Pragmatisch, doelgericht en efficiënt

Zorgeloos betekent bij Arcady ook echt zorgeloos! Wij verstaan hieronder het fulltime (technisch) beheer en onderhoud van uw applicatie(s). Hierin ontzorgen wij u volledig, zodat u zich kunt focussen op uw eigen bedrijfsprocessen en -ontwikkelingen. Een vast aanspreekpunt en een vast team van professionals beheren uw software. 

Arcady kan het beheer van uw applicatie(s) volledig of deels verzorgen. Wij kennen hierbij;

  • 24x7 eerstelijns helpdesk
  • Technische helpdesk
  • Service Level Agreements

Bij applicaties welke wij volledig hebben ontwikkeld is er een naadloze overgang naar een beheersituatie. Als u een bestaande applicatie heeft, welke u door ons in beheer wilt laten nemen, dan maken we een stappenplan afhankelijk van de mate waarin u uw beheer wilt uitbesteden. Met kleine stappen besteed u taken en werkzaamheden uit, zo kunnen wij de kennis van uw organisatie en systemen opbouwen en kunt u het vertrouwen opbouwen en kunnen we aan elkaar wennen. Pragmatisch, doelgericht en efficiënt, zo werken we.

 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tel +31 (0)38 7601060