Dit maakt ons uniek

Van kennismaking tot resultaten

1. Kop koffie en projectanalyse

Een goede samenwerking begint met een lekkere kop koffie. Graag maken we kennis met u en uw organisatie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we uw wensen en doelstellingen zodat wij kunnen meedenken welke oplossing hier het beste bij past. Bij Arcady werken wij Agile, gebaseerd op onderlinge samenwerking en wederzijds vertrouwen.

2. Waardecreatie & conceptfase

Op basis van uw wensen en doelstellingen werken onze consultants de best passende strategie uit. Een oplossing die voldoet aan uw verwachtingen, maar ook aan de wensen voor de toekomst. Tijdens de conceptfase vertalen we de gekozen strategie door naar een effectief product en stemmen dit met u af.

3. Ontwikkeling

De ontwikkeling van uw platform start met een functioneel en grafisch ontwerp, waarbij user experience en visuele identiteit centraal staan. Vervolgens passen onze programmeurs de nieuwste en beste programmeertechnieken toe om uw platform zo optimaal en efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend worden alle (deel)ontwikkelingen altijd grondig (automatisch) getest.

Wij werken Agile zodat u tijdens het gehele traject betrokken blijft, de voortgang kan beoordelen en input kan leveren. Transparante tooling zorgt ervoor dat u precies weet welke functionaliteiten in welke sprint worden gerealiseerd. Iedere 2 weken hebben we een oplevering welke middels een vooraf ingeplande demo wordt afgerond.

4. Lanceren en adopteren

Wanneer alle nu bekende wensen zijn doorgevoerd en de feedback is verwerkt, is het tijd om uw platform voor het eerst te lanceren en te implementeren binnen uw bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de toepassing kunnen we ook een gebruikerstraining verzorgen. Indien het een toepassing betreft gericht op een (grote) consumentenmarkt kunnen we een animatie maken voor de belangrijkste functionaliteiten. Als het platform eenmaal gelanceerd is blijven we 2-wekelijks functionaliteiten toevoegen.

5. Zorgeloos beheer

Ook na implementatie blijft Arcady een actieve en betrokken partner. Onze consultants staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd in het beheer en onderhoud van uw applicatie. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw eigen kerntaken.

6. Stunning results

De beste resultaten krijgt u door continue scherp te blijven op veranderingen in de markt. "Regels van het spel" kunnen veranderen er komen nieuwe toetreders bij of veranderende wetgeving kan van enorme invloed zijn op uw businessmodel. Samen met u focussen wij ons hier graag op om continue voor maximale waardecreatie te zorgen!