Dit zijn we

Clever Coding, Stunning Results

Introductie

Focus op resultaat

Arcady ontwikkelt slimme software die uw business laat excelleren. Kwaliteitsontwikkeling met een focus op rendement en resultaat. Uw business model winstgevend maken, daar staat Arcady voor.

Dit doen wij met professionals die stuk voor stuk een autoriteit zijn en uitblinken op hun domein. Wij zijn uniek, jong, dynamisch en enthousiast, maar vooral gefocused op (uw) resultaat. En.. ondernemend zijn we ook, want wij laten ons, als het even kan, op het resultaat afrekenen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Arcady maakt onderdeel uit van de Seven Stars ICT Group, een groep van gespecialiseerde ICT bedrijven.

Strategie

Customer Intimacy

Daar draait het om bij Arcady.
Wederzijds vertrouwen en een goede knowhow van uw business zijn essentiele succesfactoren om slimme software te ontwikkelen die echt resultaat oplevert. Wij investeren dan ook in een intensieve samenwerking, waarbij onze consultants uw bedrijf écht leren kennen. Alleen op deze manier creëren we samen de beste software om uw business te laten excelleren.

Missie & Visie

De best renderende software met de beste mensen

Missie

Wij willen onze opdrachtgevers in staat stellen nieuwe markten te creëren, bestaande markten te veroveren en een unieke concurrentievoorsprong te verkrijgen, door slimme en unieke software te ontwikkelen met de beste mensen.

Hierbij willen wij onze werknemers een unieke, inspirerende, uitdagende en ondernemende werkomgeving bieden waarin ze het maximale uit hunzelf en hun omgeving kunnen halen. Een werkomgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

Visie

Optimale software-ontwikkeling met een maximaal resultaat vind je bij Arcady.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tel +31 (0)38 7601060