Samen ondernemen

Focussen op waardecreatie

Samen ondernemen

Business KPI's en mee-investeren

Een goede samenwerking en onderling vertrouwen zijn voor ons kritische succesfactoren in het slagen van een project. Onze focus ligt altijd op het resultaat. Wij rekenen dan ook af op vooraf bepaalde business KPI’s en deels mee-investeren in uw ontwikkeling is altijd bespreekbaar. Samenwerking, interactie en toewijding zorgen voor het beste resultaat.

 

Dynamic Quality Assurance

Gewaarborgde kwaliteitsnormen

Aan de hand van onze Dynamic Quality Assurance waarborgen wij de kwaliteit van uw platform. Wij werken met helder gedefinieerde kwaliteitsnormen volgens onze Dynamic Quality Assurance matrix. Voorafgaand aan het traject bepalen we samen welke kwaliteitsnorm gehanteerd wordt. Deze keuze is afhankelijk van het type product, de gewenste levensduur en uw specifieke wensen. Een product met een relatief kortere levensduur kan bijvoorbeeld bewust worden gebouwd voor een snelle time-to-market, waarbij we minder dan gemiddeld inzetten op onderhoud en testbaarheid, terwijl bij producten met een lange levensduur structureel onderhoud een essentiële succesfactor is. Per situatie spelen we altijd in op de vraag en behoefte van u als klant en zorgen we er samen voor dat we de juiste kwaliteitsnorm hanteren.

Agile

Wij zijn Agile

Het Agile gedachtengoed is de ruggengraat van ons bedrijf. Wij doen niet iets aan Scrum, wij zijn Agile. Agile zijn stelt ons in staat om flexibel met onze klant om te gaan. Onze professionals zijn ervaren Agile evangelisten. Ze hebben veel ervaring met Agile en werken met de Scrum en/of Kanban methodiek, aangevuld met eXtreme Programming (XP) technieken. Via deze werkwijze kunnen wij op een flexibele manier software ontwikkelen en onze klant actief betrekken bij de voortgang en het kwaliteitsniveau van het proces. Onze professionals hebben veel ervaring met het inschatten van effort voor werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij ook perfect als Agile coaches ondersteunen bij het opzetten van een Agile projectorganisatie.

Klanten

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tel +31 (0)38 7601060