arcady bear white
21 apr 2022

Door Arcady

New Face Hannet

Maak kennis met onze kersverse frontend Arcadian Hannet. Verhuisd uit het hoge Noorden en neergestreken in Zwolle om zich bij Arcady te verdiepen in de wereld van Frontend. Succes Arcadian!

New Face Hannet

Hannet is 26 jaar en woont (sinds kort dus) in Zwolle samen met haar vriend. Als Hannet niet aan het werk is speelt ze piano of is creatief bezig met tekeningen of schilderwerken. Met een Apple Pencil of echte kwast, dat maakt haar niet uit.

Deze Arcadian is afgestudeerd aan de hoge Hotelschool in Amsterdam, echt even iets heel anders. Tijdens haar studie heeft ze steeds meer de wereld van online marketing ontdekt. Hierdoor is Hannet stapje voor stapje de digitale wereld in gerold.

Bij Storm Digital in Groningen, nu ook bekend als Accenture Interactive heeft Hannet als Social Media consultant haar eerste echte werkervaring opgedaan. Na een tijdje merkte Hannet dat dit toch niet helemaal bij haar paste. Daarom is zij ongeveer een jaar geleden begonnen met de omscholing tot Frontend Developer. En dat is helemaal haar ding!

Dat deze Arcadian een bak ervaring meebrengt is zeker! De consultancy & online wereld kent ze als geen ander. Vooral de drive om altijd te blijven zoeken naar wat energie geeft binnen haar werk en daarnaar te blijven luisteren bracht Hannet bij Arcady. Deze meerwaardemaker wil zichzelf helemaal verdiepen in de wereld van Frontend omdat daar volgens haar echt nog veel in te leren is. Hannet wil graag een Js Framework leren, zoals React. Dan zit je bij Arcady helemaal goed!

“Arcady kan mij naar de next level brengen en omtoveren tot volwaardig Frontend Developer.”

In de toekomst hoopt Hannet aan het werk te zijn als Senior Frontend Developer die alle kneepjes van het vak beheerst en samen met de klant en haar collega’s werkt aan vette projecten die impact maken!

Succes Hannet.

New Face Anne
Volgend bericht
New Face Anne