arcady bear white
11 aug 2022

Door Arcady

New Face Wouter

Even voorstellen! Maak kennis met onze nieuwste Junior Developer, Wouter. Hij is 28 en komt uit het prachtige Zwolle, waar hij samen met zijn kersverse gezinnetje woont. Hij is gek op speciaalbier, doet aan (vecht) sport, is huge fan van Star Wars en weet alles over knutselen met code.

New Face Wouter

Ooit begon Wouter aan de opleiding small Business & Retail Management (met een korte uitstap richting international Financial Management). Maar al gauw kwam hij erachter dat zijn passie toch ergens anders lag, namelijk in de IT. En dat begrijpen wij natuurlijk volkomen!

En zo ging hij aan de slag. Hij begon zijn carrière bij AFAS waar hij begon op customer support en veel leerde over API’s. Daarna switchte hij naar de Jong & Laan en ging aan de slag als Data Engineer. En sinds begin augustus is hij onze nieuwste aanwinst bij Arcady, én daar zijn wij mega blij mee!

Naast het werkende leven volgt Wouter een deeltijd studie HBO ICT en is hij betrokken bij de CodeKlets podcast. Ook vindt hij het leuk om content te kunnen delen op het gebied van iOS-development via een blog.

Dat Wouter passie heeft voor zijn vak, daar hoeven wij niet aan te twijfelen. Want ondanks dat hij aan de slag gaat als Junior Developer, beschouwt hij zichzelf helemaal niet zo door zijn werkervaring en leergierigheid. Zo zit hij regelmatig met zijn neus in de studieboeken en duikt hij in allerlei apps om zoveel mogelijk kennis op te doen. 

Inmiddels heeft Wouter zijn drive gevonden: de IT. Als hij ergens energie van krijgt, dan is het wel door het delen van kennis en het bouwen van waanzinnige applicaties.

‘‘Het idee dat honderden of misschien wel duizenden mensen in aanraking komen met jouw werk, is gewoonweg magisch’’.

Voor Wouter is programmeren een ambacht, waar je iedere dag een stukje beter in probeert te worden. Uiteindelijk is zijn doel om een steengoede developer te worden die snel kan schakelen, maar ook geniet van zijn werk. 

Een perfecte match met Arcady. Zet 'm op Wouter!

Ook werken bij Arcady? Ontdek jouw nieuwe job hier.

New Face Bert
Volgend bericht
New Face Bert