Over ons.

Wij zijn Arcady.

De bijnaam van Polaris. De helderste ster van het sterrenbeeld de Kleine Beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies waarom klanten voor ons kiezen.

Klanten die houden van vooruitgang. Net als wij.

Momentum in software development.

Momentum is de krachtigste impuls voor mensen en organisaties. De drijvende kracht achter voortdurende vooruitgang. Een collectieve energie die in staat stelt verwachtingen te overtreffen.

Wij laten organisaties daarom snel en effectief inspelen op de veranderende digitale wereld. Dat doen we met de inzet van high performance teams en detachering.

Onze waarden.

Samen.

Wij geloven in de kracht van relaties. Werken vanuit gezamenlijke doelstellingen en oprechte interesse in elkaar. Met de volledige overtuiging dat je samen altijd verder komt dan je ooit alleen zou kunnen.

Vooruitgang.

Wij staan voor constante groei. Niet alleen in onze technologieën en processen, maar ook in professionele ontwikkeling. Altijd vooruit blijven kijken. Op zoek naar nieuwe impulsen om vooruitgang te boeken.

Wendbaar.

Constant scherp op de situatie. In staat om mee te bewegen en meerdere rollen aan te nemen. Zodat we snel kunnen reageren op veranderingen, processen vlot trekken en de oplossingen vinden voor de uitdagingen van vandaag én morgen.

55

Developers

Feiten afbeelding

35

Opdrachtgevers

2015

Oprichting