arcady bear white

ENGIE

Workshop Angular, alle kennis in huis

ENGIE, de wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. Actief in 70 landen. Met meer dan 100 miljoen klanten. 

Toegepaste technieken ...

De Uitdaging

Angular, daar moet je wat van afweten wanneer je ermee aan de slag wil. Dat begreep ENGIE goed. Maar hoe haal je die nodige kennis van buiten naar binnen? Waar vind je externe ontwikkelaars die hun expertise snel, concreet en helder overdragen aan het interne team? Het antwoord? Dat zit in de kennis en workshops van Arcady!

De Oplossing

Arcady is kennis. Wij delen, dragen over en geven door. Zo organiseerden wij voor ENGIE de tweedaagse Angular workshop. Een workshop voor ervaren ontwikkelaars die meer ervaring willen opdoen van het Angular framework. Door praktijk cases, theorie en hands-on programmeren zijn ENGIE’s interne ontwikkelaars nu in staat om zelf aan het Angular framework te werken. Dat is nog eens een duurzame oplossing!

Impact

De ontwikkelaars waren direct up-and-running met Angular. En dat in slechts twee dagen! Angular is nu het framework voor ENGIE. 

Toegepaste technieken ...
... bij het creëren van

Een Angular alleskunner wordt je niet zomaar. Applicatiestructuur, Architectuur opzet, TypeScript, Unit testen, routing waren onderdeel van de workshop.

angular-logopng
jspng
nodepng
html5png
Ondanks de basiskennis van Angular heeft deze workshop ervoor gezorgd dat mijn medewerkers de volgende stap kunnen zetten in de Angular omgeving”

Hans Andringa

Manager Digitaal ENGIE

Wil je ook impact maken? Bel ons op 038 760 1060, email naar hello@arcady.nl, of bezoek ons!

We vertellen je graag meer over onze oplossingen. We zijn namelijk kennisleiders en passen dit toe op mooie projecten.

ABN AMRO
Seven Stars