arcady bear white

Arcady. Bijnaam van Polaris. Inderdaad, de Poolster, helderste ster van sterrenbeeld de Kleine beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies waarom klanten voor ons kiezen.

Nieuwe doelen. Wij noemen het resultaten. Je bereikt ze met onze slimme software. Bedacht en gebouwd door al even slimme koppen. Voor betere processen, nieuwe markten en new business.

Vandaag vooruitkijken, morgen vooroplopen. Dát doe je met Arcady.

starttime

Consultancy

Jij weet waar je heen wilt. Wij weten hoe.

Consultancy. Noem het maar gewoon goed advies. Mits het van Arcady komt natuurlijk. Want onze kennis en inzichten delen we graag. Met jou. Of je afdeling. Natuurlijk alleen als het bijdraagt aan jouw doelen. Aan de strategie van je bedrijf. En aan de groei van je business.

Resultaat, daar doe je ’t voor. Daar doen we ’t sámen voor. Jij weet waar je heen wilt, wij weten hoe. Samenwerken dus. Aan jouw toekomst en aan wat je nodig hebt om daar te komen: slimme software. Die ontwikkelen we voor jouw doelen. En we bouwen het ook nog.

Van advies naar resultaat. Wij weten de slimste weg. We heten niet zomaar Arcady.

Agile Software Development

Full-Stack. We zijn specialist aan alle kanten.

Vooroplopen. Meer dan één stap. Dat doe je met software die werkt en voor je werkt. Precies wat wij ontwikkelen, front-end en back-end. Voor betere processen en resultaten. Voor nieuwe markten en kansen. Voor bedrijven die net als wij snappen dat de toekomst digitaal is.

Die toekomst maken wij. Met jou. Want de slimste software ontwikkel je samen. Dat doen we ook nog eens Agile. En snel. Want wij kennen de weg - we zijn immers Arcady - én we spreken vloeiend software development.

Slim, schaalbaar en recht op jouw doel af. Onze Arcadians bouwen jouw toekomst.

 

Front-end

Front-end

Alles wat je ziet, de front-end. Jouw klanten worden er blij van. En jij van de conversie die het geeft. Wij weten hoe je dat bereikt. Met de nieuwste Javascript frameworks en libraries als Angular, React en Vue. Snel in de browser. Schaalbaar voor de toekomst. Precies wat je nodig hebt.

Back-end

Back-end

De juiste basis, de back-end. Robuust en toch flexibel. Met functionele API's die al jouw vragen beantwoorden. Sterke cohesie en toch losgekoppeld. Over het Microsoft domein hoef je ons niets te vertellen, vragen stellen natuurlijk wel. Over .Net, C#, SQL of Microservices. De talen, wij spreken ze vloeiend.

DevOps

DevOps

DevOps. Waar Development en Operations samenwerken. Daar zijn wij thuis, net als in Microsoft Azure. Ontwikkelen, testen, implementeren. We doen het slimmer en sneller. Ons doel? Dezelfde als die van jou: betere software, betere processen en betere resultaten.

Mobile

Mobile

Je smartphone. Altijd dichtbij en online. Dus ook jouw klanten. Een plek in de Appstore, een must-have voor jouw cross-channel dienstverlening. Wij spreken apps, met iOS en Android. Met Xamarin. Om online te zijn op de momenten dat dat er toe doet.