Detachering met Arcady.

Van UX/UI, frontend, mobile development tot Microsoft DevOps detachering. De toekomst maken wij. Samen met jou. Bij ons gaat het verder dan alleen technische knowhow. Wij delen namelijk actief onze kennis en ervaringen met jouw team.

Met onze Arcadians in jouw team ga jij efficiënter werken. Processen worden versneld, de time-to- market van projecten wordt verkort en we verlagen de Total Cost of Ownership. Kortom. Met detachering van Arcady breng jij je bestaande development teams écht een stap verder.

Specialisaties.

Detachering met Arcady: specialist aan alle kanten.

Tijdelijk meer capaciteit nodig? Dan is detachering met Arcady de uitkomst. Onze flexibele inzet biedt de mogelijkheid om snel te schakelen en op te schalen naar de behoeftes van jouw project.

Front-end Development.
Front-end Development.
Front-end Development.

Front-end Development.

Alles wat je ziet, de front-end. Jouw klanten worden er blij van. En jij van de conversie die het geeft. Wij weten hoe je dat bereikt. Met de nieuwste Javascript frameworks en libraries als Angular, React en Vue. Snel in de browser. Schaalbaar voor de toekomst. Precies wat je nodig hebt.

Microsoft Software Development.
Microsoft Software Development.
Microsoft Software Development.

Microsoft Software Development.

Onze gecertificeerde developers en Microsoft MVP’s zorgen voor een solide basis. De back-end. Robuust en toch flexibel. Van technische kennis tot teams en techniek naar een hoger niveau tillen. Onze .NET Developers zijn hier expert in.

Mobile Development.
Mobile Development.

Mobile Development.

Je smartphone. Altijd dichtbij en online. Dus ook voor jouw klanten. Een plek in de App Store, een must-have voor jouw cross-channel dienstverlening. Wij spreken apps, met iOS en Android. Om online te zijn op de momenten dat dat er toe doet.

UX/UI Design.
UX/UI Design.
UX/UI Design.

UX/UI Design.

Onze Nielsen Normen-gecertificeerde UX/UI-designers streven naar een naadloze en boeiende gebruikerservaring op master niveau. Van diepgaande inzichten in gebruikersgedrag tot het combineren van interactie en designvaardigheden. Dat zijn de interfaces waarmee jij je klanten verstelt doet staan. Intuïtief en effectief.

Je herkent ons zo.

Daadkracht.

We hebben het lef om het verschil te maken. We zijn de toekomstbouwers die vastberaden zijn om de koers te bepalen, vlot te schakelen en keuzes te durven maken.

Bevlogen.

Het positieve karakter van onze Arcadians zorgt ervoor dat we vol passie en toewijding op gaan in ons werk. Kennis en kwaliteit gecombineerd met enthousiasme.

Plezier.

Positieve energie. Fun. Een hoge teamspirit. Dat is wat Arcady bijzonder maakt. Het is die glimlach waar je ons aan herkent. De gangmakers in de teams waarin we werken.

Detachering.

Wat klanten zeggen over detachering met Arcady.

Vanwege een lancering van ons project op korte termijn hadden we iemand nodig die snel up to speed was en direct bij kon dragen binnen het team. Met de professionele houding en technische kennis van Julian is dat zeker gelukt.

Frank Blaauw Frank Blaauw

Sergio heeft zich vanaf de eerste dag onderscheiden bij ons, door zijn scherpe inzichten en diepgaande kennis van Front-end development (en React) levert hij vanuit klantperspectief direct waarde. Ik en mijn team zijn ongelooflijk blij met de bijdrage van Sergio.

Gerard Schinkel Gerard Schinkel