arcady bear white

Seven Stars

Digitaal strategisch platform

Seven Stars: de Managed Service Provider in de IT. Zij maken de perfecte match. Tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle IT-professionals.
Toegepaste technieken ...

De uitdaging

Aan de bestaande urenregistratie was niets uniform. Diverse systemen en complexe infrastructuren waren het vertrekpunt. En moesten gekoppeld worden. Hoe zorg je dan voor iets waar elke freelancer, partner en opdrachtgever mee kan werken. En blij van wordt.

De oplossing

Een online platform: StarTime. Bereikbaar via desktop en mobiel. Altijd en overal dus. Uren, facturen, opdrachten en overeenkomsten. Grip, inzicht, alles in de hand. Gemak dus, voor alle partijen. En natuurlijk, het platform is schaalbaar. Van kleine zorgverzekeraar met 30 man IT tot Belastingdienst met 2.000 man, iedereen is aangesloten. Optimaal en maximaal.


Impact

Hogere customer experience! Freelancers en partners doen weer wat ze liefst doen. Dus, geen administratieve rompslomp. Met enkele knoppen en klikken regelen ze alles. Goed en snel, zodat ze verder kunnen.

Toegepaste technieken ...
... bij het creëren van

een robuust en schaalbaar platform. Dat bouw je met een goed onderliggende architectuur. Slimme technieken als .NET Core, Angular, Azure DevOps maken dit mogelijk.

azurepng
microsoftpng
dotnetpng
angular-logopng
vsonlinepng
typescriptpng
Een gebruiksvriendelijk en praktisch platform. Voor alle betrokkenen in de keten en markt. Een boost voor onze werkwijze én business. Arcady maakte het mogelijk.

Marius Nijland

Owner Seven Stars ICT Group BV

Wil je ook impact maken? Bel ons op 038 760 1060, email naar hello@arcady.nl, of bezoek ons!

We vertellen je graag meer over onze oplossingen. We zijn namelijk kennisleiders en passen dit toe op mooie projecten.

ABN AMRO
ENGIE