01 nov 2019 #Events

Door Maico van den Brink

Arcademy events

Een toekomstbouwer word je niet zomaar. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Met Arcademy zorgen we ervoor dat jij up-to-date bent. En dat we samen onze kennis kunnen verbreden. Op allerlei manieren. Workshops, events en congressen. Deze keer delen we met jou relevante events. Binnen de IT. Onze Arcadians zijn er ook! Zien we je daar?

Arcademy events (1)

20-21 november | Workshop Angular, ‘From Zero to Hero’

Verrijk je kennis en word de vaardigste developer binnen jouw team. Want na het volgen van deze tweedaagse Angular workshop ontwikkel je de front-end applicaties van morgen. Na deze workshop maak jij het verschil. En de slimste web-applicaties. Want jij weet straks de weg in de nieuwste versie van het Angular framework. En dat in slechts twee dagen.

Aanmelden voor de workshop.

Meer informatie.

26 november | Arcademy React Meetup 

Deze avond wordt een verdieping gegeven aan de techniek Gatsby. Wat zijn de voordelen, waarom zou je het toepassen en kan je de techniek het beste inzetten. Naast deze intro ga je zelf ook aan de slag met Gatsby. Hierbij lopen genoeg mensen met kennis over Gatsby rond om vragen aan te stellen.

Meer informatie & aanmelden.

27 november| Scrum training + certificaat 

Arcady organiseert een scrumtraining waarbij jij in tweedagen je scrum certificaat kan behalen. Voor meer info bel of mail Maico van den Brink maico@arcady.nl of 0648758325.

Webdev Zwolle: The future of web technology
Volgend bericht
Webdev Zwolle: The future of web technology