04 feb 2019 #Events

Door Arcady access_time2 min

Arcady lanceert website én ambities

Het Zwolse techbedrijf Arcady laat een kersvers gezicht zien. Woensdag 23 januari lanceerde de innovatieve software-ontwikkelaar zijn nieuwe website. Het online visitekaartje laat duidelijk zien wat het bedrijf in huis heeft. Technische skills, verrassende ideeën én grote ambities voor de toekomst.

Arcady lanceert website én ambities

Een sterk staaltje design en technische kunde. Het straalt van de nieuwe website af. Stiekem mag je dat ook wel verwachten van een innovatieve software ontwikkelaar als Arcady. “Klopt, we moeten een beetje laten zien wat we in huis hebben natuurlijk”, vertelt Maico van den Brink, managing director Arcady. “We hebben de mensen, techniek en skills in huis om iets neer te zetten dat werkt én mooi is. Bovendien waren we toe aan een website die past bij wie wij nu zijn en morgen wíllen zijn.”

 

Agile software en slimme oplossingen
Arcady is een snelgroeiende agile softwareorganisatie, onderdeel van de Zwolse Seven Stars ICT groep. Vorig jaar koos Arcady voor een nieuwe koers, met kennis en innovatie als stip op de horizon. “Onze club bestaat uit bevlogen en vooruitstrevende engineers. Technische vernieuwers die niet bang zijn om de status quo uit te dagen”, vertelt Van den Brink met trots. “Onze engineers hebben als doel de innovatiekracht van organisaties te vergroten middels techniek. Agile software en ‘gewoon’ slimme oplossingen.”


Lef, ambities en skills
De nieuwe koers vroeg ook om een nieuwe website. Eén die beter aansluit op wie Arcady is. Jong en vlot met lef en een gezonde dosis bravoure, somt Van den Brink op. En dat is te zien aan de website. “We weten wie we zijn, dus het vertalen van ons DNA naar een website die Arcady ademt, dat kunnen we natuurlijk. Ontwikkelen van platforms, websites, online belevingen en integraties, dat is wat we dagelijks doen. Onze nieuwe website staat bol van nieuwe technieken. Een visitekaartje dat zal blijven meegroeien met onze ambities.”

Van AngularJS naar Angular, of: van vandaag naar morgen.
Volgend bericht
Van AngularJS naar Angular, of: van vandaag naar morgen.