15 jun 2021

Door Arcady access_time5 min

Fun Lovin’ Arcadian Elisa

Elisa, onze spin in het web. Als Office Manager zorgt zij ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen, maar ook dat iedereen zich welkom voelt. Elisa regelt het. Maar wat doet ze dan precies? Let’s find out. Lees je mee?

Fun Lovin’ Arcadian Elisa

Divers is de standaard.

Een onmisbare schakel in het werkproces. Dat is Elisa. Als Office Manager verricht zij administratieve en organisatorische werkzaamheden. ''Ik houd me met van alles bezig. Van de financiële administratie, salarisadministratie, facilitaire werkzaamheden tot de evenementen binnen Arcady.’’ Heel divers dus. En dat maakt het nou net zo leuk vindt Elisa. 

''Ik regel alle kantoorspullen en benodigdheden, en zorg ervoor dat bestellingen ontvangen en verstuurd worden. Dit gaat van software bestellen tot aan het inschrijven en betalen van opleidingen.’’ Maar ook voor loonadministratie en personeelszaken kun je bij haar aankloppen. 

Maar kloppen hoeft eigenlijk niet, want haar deur staat altijd voor je open! ''Wat Arcady zo uniek maakt, is de betrokken- en saamhorigheid. We hebben aandacht voor elkaar en daar draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij. Zoals het versturen van verjaardagskaarten en -cadeaus’’. Maar Elisa zorgt er ook altijd voor dat de koelkast goed gevuld is. ‘’Er moet natuurlijk wel voldoende in huis zijn zodra de Arcadians even offline gaan’’. Dus fixt zij het bier, of de Cola Zero.  

New Faces.

''We zijn altijd opzoek naar nieuwe Arcadians. En als we eenmaal nieuwe Arcadians hebben, dan leggen we ze in de watten.’’ Elisa is een belangrijke schakel als het gaat om het onboarden van nieuwe Arcadians. ''Het is niet zo dat ik bij de sollicitaties zit. Dat doet Ben, onze People Manager. Ik kom pas in beeld zodra beide partijen overeengekomen zijn.’’ Zo regelt Elisa de arbeidsovereenkomst, besteld ze de laptop, telefoon, auto en zorgt ze ervoor dat alle overige facilitaire zaken voor aanvang geregeld zijn. ''Op de dag dat de nieuwe Arcadian binnen komt lopen, wil ik dat alles in orde is. Sleutels, apparaten, een mailaccount tot de eerste afspraken in de agenda. Ik zorg samen met de anderen voor dat warme welkom! 

Challenge accepted.

''Het leukste vind ik toch echt de evenementen. Dit zijn voornamelijk de opleidingen en trainingen die we bij Arcady organiseren. Binnenkort vindt er bijvoorbeeld weer een WebDevs event plaats. Ik zorg er dan voor dat alles omtrent het event geregeld is. Van de locatie, informatie voorafgaand tot de catering. Het moet tip-top in orde zijn.’’  

Maar niet alleen bij de trainingen en WebDevs is ze nauw betrokken, ook bij de kick-start van het jaar of de kerstdiners. Samengevat is Elisa gewoon onmisbaar! ;-)

It’s a man’s world.

Dat Arcadians voornamelijk mannen zijn, maakt haar niet uit. Ze houdt zich goed staande in de mannenwereld van Arcady, and she loves it. Al zouden er wat haar betreft nog wel een paar vrouwen bij mogen. ''Wat extra girl power is natuurlijk nooit verkeerd!’’

Maar is er dan niets wat Elisa in de weg zit bij Arcady? 

''Oh zeker wel! Ik ruim van alles achter hun kont op. Het zijn echte sloddervossen die Arcadians.’’ Het hele kantoor zou er rommelig uitzien. Dode planten, lege pennen en retourpakkertjes die verzonden had moeten worden. Als ze voor iedere keer dat ze de vaatwasser heeft in- en uitgeruimd een euro had gekregen (lach), had ze allang kunnen stoppen met werken. ''Als daar iets voor uitgevonden zou kunnen worden dan graag!’’ 

Ondanks dat ze af en toe wat rommelig zijn, vindt ze ze ook heel erg lief! (Steek in je zak @Arcadians) ''Het is een ontzettende leuke club met mensen, en daarbij vind ik het fantastisch om voor zo’n jonge en dynamische organisatie te werken waarin veel kan en mag.’’ 

Het leven van een superheldin.

Los van haar superleuke en veelzijdige baan bij Arcady, geniet ze ook ontzettend veel van haar vrije tijd. Van sporten met een personal trainer, banen zwemmen tot wielrennen. Druk is ze er zeker mee. Maar het allermeeste geniet ze van haar man en twee honden Xanto, Ziva en paard Arie. Want dat ze een echte dierenliefhebber is, wisten wij allang! Af en toe zijn die gezellige snuitjes ook op kantoor. 

Samengevat is Elisa gewoon een Fun Lovin’ Arcadian! Onze spin in het web en een onmisbare schakel in het proces. Elisa you rock! 

Web Components 101 – Part 6: The Next Level
Volgend bericht
Web Components 101 – Part 6: The Next Level