15 okt 2018 #Techtalk #Events

Door Sander ten Brinke

LANCady time! Tot in de late uurtjes…

Op vrijdagavond 12 oktober bleven de lichten bij Arcady tot laat in de avond aan! Voorbij middernacht zelfs… Waarom? We hielden onze eerste eigen office LAN-party: LANCady!

LANCady time! Tot in de late uurtjes…

Pizza’s, snacks, drinken en games. En nog meer games. Arcadians Sander en Wessel hadden aan alles gedacht. Natuurlijk ook aan de nodige hardware. Van Xbox 360 en One tot Nintendo Switch en Playstation 4. Alle was er. Zelfs privé PC’s van Arcadians. Ready to LAN-party dus.

Teamwork en teamplay

Al snel bleek één game grote favoriet: Call of Duty 4: Modern Warfare. Er volgen zéker nog vele LANCady’s dus Rocket League, Mario Party, Need for Speed Underground 2 en de rest van de flinke stapel games: we bereiden ons er nu al op voor!

Waar we deze avond ook op voorbereid waren, was het vlammende toernooitje Keep Talking and Nobody Explodes. Alle Arcadians vormden teams van drie, allen met een taak: een bom ontmantelen op de Nintendo Switch. Een persoon heeft een bom in handen en vertelt wat ‘ie ziet, terwijl de andere twee de handleiding in handen hebben om de bom te ontmantelen! Spieken is niet toegestaan en teamwork is vereist. Echt iets voor Arcadians dus.

See you next time?

Naast digitale uitdagingen houden we bij Arcady ook wel van een fysieke challenge. Een old school tafelvoetbaltoernooi! Met een dikke prijs natuurlijk: de enige echte Balbeker. Ja, en met zoveel games, toernooitjes en fun is het dan ineens laat. Het gebeurt niet elke dag dat we om 00:30 uur de deur van ons pand sluiten…

De volgende LANCady? Ha, wij staan te popelen! Jij ook? Je kunt er namelijk zomaar bij zijn!

The Next WebDev Zwolle Meetup
Volgend bericht
The Next WebDev Zwolle Meetup