01 jan 2018

Door Marius Nijland

Maico van den Brink nieuwe Managing Director van Arcady

Maico van den Brink (31) is per 1 januari 2018 benoemd tot managing director van Arcady. Deze Zwolse snelgroeiende organisatie is onderdeel van de Seven Stars ICT Group. 

Maico van den Brink nieuwe Managing Director van Arcady

Maico van den Brink (31) is per 1 januari 2018 benoemd tot managing director van Arcady. Deze Zwolse snelgroeiende organisatie is onderdeel van de Seven Stars ICT Group. Arcady detacheert IT-professionals die zich bezighouden met de ontwikkeling van innovatieve IT-concepten. Van den Brink werkt sinds 2014 bij Seven Stars en heeft grote ambities met Arcady. Zo wil hij werken aan een sterk regionaal platform waar kennisdeling over agile software development centraal staat.

Marius Nijland: "Maico heeft in het verleden heel duidelijk zijn ambities naar mij uitgesproken en deze sluiten erg goed aan bij het doel dat ik met Arcady voor ogen heb.“ 

Met de komst van Van den Brink naar Arcady zet Marius Nijland, oprichter en algemeen directeur van de Seven Stars ICT Group, een ambitieuze vent aan het roer. “Ik wil werkondernemerschap binnen onze organisatie stimuleren. Dit betekent voor mij dat ik alle lagen van de organisatie de ruimte en het vertrouwen geef zodat zij hun eigen verantwoordelijkheid mogen en kunnen nemen. Maico heeft in het verleden heel duidelijk zijn ambities naar mij uitgesproken en deze sluiten erg goed aan bij het doel dat ik met Arcady voor ogen heb. Maico is ondernemend, leergierig en heeft het in zich om Arcady verder uit te bouwen en door te ontwikkelen. Ik wens Maico persoonlijk en zakelijk heel veel succes.“ aldus Nijland.

Het is mijn streven om Arcady tot de beste en meest bekende kennisorganisatie op het gebied van softwareontwikkeling van Nederland te maken.

Van den Brink: “Ik ga alles op alles zetten om Arcady naar de volgende fase te leiden. Wat die volgende fase dan is? Ik ga een jonge club bevlogen IT-professionals aansturen, met ieder zijn eigen specialisme. Ik wil iedereen in zijn kracht zetten en de beschikbare kennis optimaal benutten. Alleen dan kun we verder accelereren. Hiermee zijn we straks niet meer een club met uitsluitend bevlogen ontwikkelaars, maar een kennisorganisatie die bedrijven op hoog niveau adviseert over slimme en innovatieve IT-concepten. Het is mijn streven om Arcady tot de beste en meest bekende kennisorganisatie op het gebied van softwareontwikkeling van Nederland te maken. Een mooie kans die ik met beide handen aangrijp.”

Over Maico van den Brink

Van den Brink studeerde Commerciële Economie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en startte zijn carrière bij Brunel als accountmanager. Daarna werkte hij een korte periode bij Ilionx, voordat hij in 2014 overstapte naar Seven Stars. Hier begon hij als accountmanager, maar kreeg grote vrijheid en verantwoordelijkheid en richtte zich vooral op new business, business development en relatiemanagement. In 2017 is hij naast zijn drukke baan bij Seven Stars gestart met zijn Masteropleiding Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Mede hierdoor is hij in zakelijk opzicht snel gegroeid om hiermee te komen tot de functie die hij vanaf 1 januari gaat bekleden.

Angular Connect 2017
Volgend bericht
Angular Connect 2017