05 sep 2019

Door Neeltje Meijler access_time1 min

New Face: Elyon

Afgelopen maandag is Elyon begonnen bij Arcady. Een ervaren front-end engineer uit Heerenveen die al heel veel implementaties achter de rug heeft. Niet alleen binnen de IT. Want Elyon is van origine industrieel product ontwerper! En raakte hij graag betrokken bij startup projecten. Daar kon hij al zijn opgebouwde kennis en interesses in kwijt. “Dit deed ik met plezier in mijn vrije tijd. Technisch ondersteunen waar nodig. Alles waar ik ooit affiniteit mee had kon ik toen toepassen. Van ontwerp tot realisatie, marketing en productontwikkeling, tot mijn specialisme in front-end.”

New Face: Elyon

Nu hij sinds een jaar vader is, focust hij zich met veel plezier op zijn gezin. “Daar geniet ik heel erg van. De tijd die ik samen met mijn dochter kan doorbrengen geeft mij energie. Ik ben blij met deze leerzame levenservaring. Alleen betekent dat wel dat ik mij minder met startups bezig kan houden. Ik ben wel beschikbaar voor vragen, maar ik heb op dit moment andere prioriteiten, haha.”

“Front-end development is mijn passie. Visuele interactie en digitale communicatie houden mij altijd bezig. Vorm en functie laten samenkomen is iets wat ik graag doe. Ik wil me bij Arcady verder gaan verdiepen in de nieuwste technieken en innovaties in het front-end vakgebied. Zo kan ik me verder blijven ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Daar heb ik ontzettend veel zin in!”

Wil je Elyon welkom heten of heb je een vraag? Mail hem op: e.zwarthoed@arcady.nl

 

Top 3: Retrospectives
Volgend bericht
Top 3: Retrospectives