01 jul 2020

Door Julian van 't Veld access_time2 min

New Face: Julian

Oh yes, we hebben weer een nieuwe Arcadian. Julian van ’t Veld. Welkom!

Een creatieve, pianospelende Star Wars fan die geen noten leest maar speelt op gevoel en sinds kort tweedehands spullen nieuw leven in blaast. Zo zou je Julian het beste kunnen omschrijven.

New Face: Julian

Julian is 22 en woont samen met zijn vriendin in Meppel. In 2018 studeerde hij af aan Hogeschool Windesheim HBO-ICT in de richting van entrepreneurship. Een echte hardcore codeerder was hij toen nog niet. Maar met een dosis wilskracht en creativiteit heeft hij zichzelf de juiste kennis bij gebracht om na zijn opleiding aan de slag te gaan als iOS developer.

Vanaf vandaag is Julian officieel lid van de Arcady familie. Een moment waar hij ontzettend naar heeft uitgekeken. Hij heeft direct al zijn eerste klus te pakken. Hij gaat namelijk als React developer aan de slag.

Dat Julian een echte Arcadian is, bleek wel uit alle gesprekken. Creatief, communicatief vaardig en de drive om het onderste uit de kan te halen. Namens alle Arcadians wensen wij Julian daarom heel veel plezier en succes in zijn nieuwe rol als front-end developer bij Arcady.

Wil je kennismaken met Julian of heb je een gave klus voor hem? Mail hem op: julian@arcady.nl

 

COVID-19 vraagt om digitalisering
Volgend bericht
COVID-19 vraagt om digitalisering