27 jan 2021 #React

Door Arcady access_time3 min

New Face: Ramon

New Arcadian alert! Maak kennis met onze nieuwste Arcadian: Ramon. Vanaf 25 januari start hij met zijn afstudeeropdracht. Hij gaat zich volledig storten op ons kennisplatform Arcademy.

New Face: Ramon

Met zijn 22 jaar is hij een echte Blauwvinger. In zijn vrije tijd trapt hij vaak een balletje op het voetbalveld of drinkt hij een biertje met vrienden. Aan ervaring geen gebrek. Tijdens zijn opleiding heeft hij al aan veel toffe projecten meegewerkt. Zo heeft hij meegeholpen aan het ontwikkelen van een applicatie voor mensen die opnieuw leren lopen. Ook heeft hij een half jaar stage gelopen bij Proven Web Concepts. 

Het komende halfjaar staat hem nog een gave ervaring te wachten. Hij gaat aan de slag met onze Arcademy. Volledig gefocust op content. Ramon gaat ervoor zorgen dat content makkelijk geplaatst kan worden door Arcady en goed bekeken kan worden door de cursisten. Hij past hierbij zowel zijn front- als back-end skills toe. Daarnaast onderzoekt hij welke content het meest effectief is. Zijn het video’s? Is het een quiz? Ramon gaat erachter komen!

Zin om aan zijn afstudeeropdracht te beginnen heeft hij zeker. Hij kijkt er vooral naar uit om zijn C# en React skills naar een hoger niveau te tillen. Onder begeleiding van Hasan en Wessel moet dit helemaal goed komen!

Welkom bij de Arcady familie Ramon! We wensen je heel veel succes met je afstudeeropdracht. 

Waarom de keuze voor front-end testing geen keuze zou moeten zijn.
Volgend bericht
Waarom de keuze voor front-end testing geen keuze zou moeten zijn.