03 sep 2021

Door Roelof Otten access_time2 min

New Face Roelof

Versterking in aantocht! Roelof, 31 jaar en kersverse vader, joint Arcady. Hij is fanatiek beoefenaar van het Israëlische verdedigingssysteem Krav Maga en smeert het liefst overal sambal op. Hij heeft de ambitie om Krav Magna instructor te worden, is een enorme Rocky fan en luistert dagelijks naar podcasts. En als hij straks meer gewend is aan het vaderschap, organiseert hij graag weer geregeld een speciaalbier proeverij met vrienden. Arcadians opgelet; dit willen wij ook! ;-)

New Face Roelof

Samenwonend in Hoogeveen met zijn vriendin Denice en dochtertje Noé, geniet Roelof nu nog van zijn ouderschapsverlof. Maar hij staat te springen om vanaf september als UX/UI designer aan de slag te gaan. 

Van origine is Roelof een ICT’er, en bouwde hij vroeger samen met zijn vrienden websites. Het coderen maakte hem niet gelukkig. Websites echt tof neerzetten, dat was zijn ding. Op dat moment had hij nog te weinig ‘kaas met sambal’ gegeten van het grafische aspect. Dus had hij besloten om ‘even’ zijn diploma als Multimedia Vormgever in de wacht te slepen.  Chapeau! 

Dat hij niet graag stilzit, blijkt. Na twee jaar als grafisch vormgever gewerkt te hebben, maakte Roelof in 2018 de overstap naar de rol als UX Designer. Met zijn skills en technische achtergrond is hij gegroeid tot de ideale schakel tussen stakeholders om websites en apps zowel technisch als grafisch optimaal te neer te zetten. Dat zien we natuurlijk graag. Echte meerwaardemaakers. 

Zijn volgende stap zet hij graag bij Arcady. De technische kennis van Arcady ligt hoog, en de sfeer voelt goed. ‘’Het is een jong en fris bedrijf waar ik me op mijn gemak voel’’. En dat is belangrijk! Want Roelof presteert het best met leuke collega’s om zich heen. ‘’Een team maakt 90% van mijn werk, en ik heb het gevoel dat dit bij Arcady wel goed komt!’’

Ook goed om te weten: Roelof is als de doods voor spinnen! Daar weten onze Arcadians vast wel raad mee.. ;-)

Heel veel plezier bij Arcady, Roelof!

Ook Arcadian worden? Check onze jobs.

Wire-dattus!
Volgend bericht
Wire-dattus!