31 aug 2020

Door Arcady

New Face: Rubian

Oh yeah, er is Girl Power in aantocht. Vanaf september zijn we een Arcadian rijker. Welkom Rubian!

Een speciaal bier fanaat en een echte Blauwvinger. Dat is Rubian. 34 jaar oud en woonochtend in Zwolle. Het proeven van verschillende speciaal biertjes is absoluut haar hobby en staat met stip bovenaan. De teller staat inmiddels op 1.800 verschillende soorten. We kunnen dus wel stellen dat ze een echte kenner is.

New Face: Rubian

Naast genieten, wordt er natuurlijk ook gewerkt. Inmiddels is Rubian 8 jaar actief als UX/ UI’er. Na een dienstverband van 2,5 heeft Rubian besloten de overstap te maken van Think Wise naar Arcady. Een move die past bij haar haar drive en ambitie.

Arcady it is. Een platte organisatie die bruist van de energie. ‘’Ik werd direct gegrepen door de sfeer’’. ‘Champignonnetjes’ zoals Rubian ze noemt (developers die geen daglicht zien) passen niet bij haar. Ze houdt van direct communicatie en af en toe een lolletje trappen. Werkgeluk vindt ze belangrijk. Dan zit je bij ons wel goed. Ze is een échte Arcadian. Niet bang om te zeggen waar het op staat of haar eigen mening te geven. Ze kijkt er naar uit om business value te gaan creëren, dingen maken waar mensen echt blij van worden. Innovatief en vernieuwd.

Nogmaals welkom Rubian. We wensen je veel plezier in je rol als UX/UI’er bij Arcady!

P.S. Ooit een keer een cadeautje nodig voor Rubian? Met Omnipolo zit je altijd goed. #cheers

De magische Progressive Web App
Volgend bericht
De magische Progressive Web App