07 sep 2020

Door Arcady

New Face: Sergio

Het lijkt wel alsof het Arcadians regent… Lucky us. :-) Vanaf vandaag breidt de Arcady Familie namelijk alweer uit. En dit keer met een nieuwe Front-end Developer. Welkom Sergio! 

Geboren en getogen in Nieuw-Amsterdam. (Niet een ‘nieuw’ deel van onze hoofdstad, maar een klein dorpje tussen Emmen en Coevorden in (houdt de topografie scherp)). En inmiddels samenwonend met zijn vriendin in Zwolle. Hij is een fanatiek spelletjes speler, maar heeft sinds kort ook het pianospelen weer herontdekt. 

New Face: Sergio
Na 2,5 jaar als front-end developer gewerkt te hebben bij zijn voormalige werkgever werd het tijd voor een nieuwe stap. En wel bij Arcady. Sergio komt ons team namelijk versterken als Front-End developer React.

De sollicitatieprocedure ging snel. Zo snel dat het kennismakingsgesprek 15 minuten na het versturen van zijn brief werd ingepland. Na het tweede gesprek en een assessment verder werd de match wel duidelijk. We hebben er weer een echte Arcadian bij. 

De combinatie van front-end development met zijn achtergrond in Communicatie en Multimedia Design maakt hem zo interessant. Hij heeft zowel inzicht in de techniek als in het ontwerp. Daar is ook zijn voorliefde voor CSS geboren. Hij werd bij zijn vorige werkgever ook wel de CSS koning genoemd. 

Bij Arcady hoopt Sergio zichzelf verder te mogen ontwikkelen binnen het vak. Hij kijkt het meeste uit naar de projecten in teamverband. Samen werken aan iets moois. Iets wat impact maakt. Dat ziet hij als een mooie uitdaging en een sprong in het diepe. 

Kortom. Development is net een puzzel, maar dan één met meerdere oplossingen. Dat maakt het werk als front-end developer zo leuk. Bij deze wensen wij jou dan ook heel veel succes in je nieuwe rol Sergio! Welkom bij de club!

6 tips voor het vinden van de juiste software developer
Volgend bericht
6 tips voor het vinden van de juiste software developer