11 sep 2019 #Events

Door Arcademy access_time1 min

Arcademy events

Een toekomstbouwer word je niet zomaar. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Met Arcademy zorgen we ervoor dat jij up-to-date bent. En dat we samen onze kennis kunnen verbreden. Op allerlei manieren. Workshops, events en congressen. Deze keer delen we met jou relevante events. Binnen de IT. Onze Arcadians zijn er ook! Zien we je daar?

Arcademy events

13 oktober | React Live
“React Live Conference is een unieke kans om React & React Native experts te zien die de nieuwste tools, technieken en principes live op het podium implementeren op een scherm van 500m2.”

Amsterdam - Meer informatie

 

1 oktober | Techorama
“Techorama is een jaarlijkse internationale technologieconferentie die plaatsvindt in Pathé Ede, Nederland. In 2018 hadden we de eerste editie en bereikten we 1100 bezoekers, een gezonde mix tussen ontwikkelaars. We willen een een unieke conferentie-ervaring creëren met inhoud van hoge kwaliteit.”

Ede - Meer informatie

 

1 oktober | Norman Nielsen
“Volledige, meeslepende cursussen over UX-best practices, beproefde methoden en praktische oefeningen onder leiding van NN / g-experts en uitgenodigde sprekers van wereldklasse.”

Berlijn - Meer informatie

 

30 oktober | WebDev Zwolle
“The Future of Web Technlogy. Deze WebDev organiseren we samen ING. Houd onze Meetup pagina in de gaten voor meer info!”

Zwolle - Verdere informatie volgt en wordt gemeld op de Meetup pagina

New Face: Elyon
Volgend bericht
New Face: Elyon