22 apr 2020

Door Ben Romijn access_time2 min

Arcady partner van Zwolle IT-City

Het is officieel. Arcady behoort tot de club van Zwolle IT-City en mag zich partner noemen. ‘‘Arcady is blij dat zij zich heeft aangesloten bij het netwerk van Zwolle IT-City. Samen werken we toe naar Zwolle als de IT-hoofdstad van Nederland’’.

Arcady partner van Zwolle IT-City

Gaat dat lukken? ‘‘Ja, zeker!’’ antwoord people manager Ben Romijn van Arcady. ‘‘Zwolle heeft de potentie om heel groot te worden op het gebied van IT. Dat is dan ook één van de redenen dat we partner zijn geworden van Zwolle IT-City. Wij delen dezelfde passie voor het vak en vinden dat ze goed werk verrichten hier in de omgeving.’’

Dat Arcady een hart heeft voor IT blijkt uit de passie die de Arcadians uitstralen wanneer ze het kantoor aan de Assendorperdijk binnen lopen. ‘‘Elke Arcadian is goed in zijn of haar werk. De wil om voorop te lopen hebben ze allemaal. En dan hebben we het over méér dan één stap vooruit.’’ Arcady maakt software die werkt en voor je werkt. Van front-end tot back-end. Ze zijn van alle markten thuis.

Arcady blijkt de bijnaam van de Polaris te zijn. ‘‘De Poolster inderdaad, de helderste ster van sterrenbeeld de Kleine beer’’ lacht Ben. ‘‘De Kleine Beer wordt vaak als navigatiepunt gezien vanwege haar constante karakter, en als gids op weg naar nieuwe doelen. Dat is precies wat klanten zo aanspreekt bij Arcady’’.

Het team van Arcady bestaat uit 25 enthousiaste IT’ers. De software die zij maken is niet alleen slim doordat ze processen verbeteren en gewenste resultaten behalen, maar dat doen ze ook nog eens vanuit de agile methodiek. Slim, schaalbaar en recht op het doel af. ‘‘Daar staan onze Arcadians voor.’’

Naast het feit dat Arcady gelooft in Zwolle als IT-hoofdstad hoopt zij als partner op kruisbestuiving van kennis. ‘‘Je kunt zoveel leren van elkaar en van elkaars processen. Laten we elkaar versterken’’. Een voorbeeld hiervan is een nog intensievere samenwerking met de hogescholen in de omgeving. Door Zwolle als IT-City op de kaart te zetten, verkleinen we de kans op het vertrek van talenten naar de Randstad. Anderzijds hoopt Arcady juist dat professionals uit de Randstad weer terugkeren naar het mooie oosten. ‘‘Zwolle bruist van het ondernemerschap! Laten we dat samen uitstralen.’’ 

Om het ondernemerschap kracht bij te zetten organiseert Arcady eigen kennis- en partner evenementen, ook wel Arcademy genoemd. Volgens Ben een perfect moment om de krachten te bundelen, kennis te bestuiven en nieuwe IT-talenten te werven.

Over werven gesproken. Arcady is met regelmaat op zoek naar nieuwe talenten om het team uit te breiden. ‘‘Van young professionals tot senior developers, zolang je net als alle andere Arcadians de drive hebt om impact én klanten blij te maken, gaan we graag met je in gesprek. De komende maanden zullen we dan ook een aantal toffe vacatures delen met Zwolle IT-City’’ aldus Ben. Houd Zwolle IT-City in de gaten!

Ben je geen IT’er, maar wil je wel ontdekken wat Arcady voor jouw business kan betekenen? Sparren is gratis. Arcady denkt graag met je mee. Mail of bel ons via hello@arcady.nl of 038 760 1060. 

Digitalisering als business accelerator in MKB landschap
Volgend bericht
Digitalisering als business accelerator in MKB landschap