20 jun 2024 #Events

Door Arcady Marketing access_time3 min

Arcady wordt de nieuwe hoofdsponsor van MudRun Zwolle

Arcady staat voor Agile software, slimme oplossingen en de technische kennis van morgen. Als kennispartner van Regio Zwolle zijn we de drijvende kracht achter voortdurende vooruitgang. Elke dag opnieuw. Maar dat is niet ons enige doel.

Arcady wordt de nieuwe hoofdsponsor van MudRun Zwolle

Wij zijn trots hoofdsponsor van de Zwolse Mudrun. Waarom? Omdat we geloven in lokale initiatieven die ├ęcht een verschil maken. De Mudrun is meer dan een sportevenement; het is een kans om iets goeds te doen voor de mensen die het hard nodig hebben.

Onze support aan de Mudrun gaat direct naar de Monicares Foundation. Deze stichting maakt het verschil voor Zwolse gezinnen die getroffen zijn door kanker of ongeneeslijke ziektes. Monicares helpt waar anderen dat niet kunnen, door reiskosten, boodschappen en andere noodzakelijke uitgaven te vergoeden. Zo bieden ze gezinnen financieel wat rust in een moeilijke tijd, die wel wat anders aan hun hoofd hebben.

We willen bijdragen aan deze belangrijke missie. Elk modderig parcours, elke stap, elke hindernis, draagt een steentje bij aan het welzijn van deze gezinnen. Samen maken we een verschil.

Help ons om de Monicares Foundation te steunen. Zien we je daar? Inschrijven kan hier.

Beresnel aan de slag met GitHub Copilot
Volgend bericht
Beresnel aan de slag met GitHub Copilot