01 aug 2019

Door Neeltje Meijler access_time2 min

Eerste werkdag Assendorperdijk

De eerste werkdag op de nieuwe locatie. We zijn er druk mee geweest. En nu is het zo ver. We ontbeten om 9.00 uur met taart. En daarna konden éindelijk de nieuwe werkplekken worden ingericht. Benieuwd hoe onze Arcadians het vinden? Zij vertellen het je!

Eerste werkdag Assendorperdijk

Sytze Koster | Front-end Developer
“Wauw! Een nieuw kantoor, een nieuw begin naar de volgende stap. We hebben net geklust aan een nieuwe plek nu kunnen we verder klussen voor onze klanten.”

Stephan Westra | UX / UI Designer
“Het nieuwe pand van Arcady biedt een relaxte, huiselijke sfeer met een moderne uitstraling waarin je prettig kunt werken. In plaats van losse kamers hebben we nu de beschikking over een ‘huiskamer' waar iedereen kan werken en ontspannen. Dit nieuwe pand nodigt uit en inspireert!”

Wessel Loth | Full Stack Developer
“Het kantoor aan de Emmastraat was erg charmant, maar straalde niet helemaal uit wat Arcady écht is. Het nieuwe kantoor zit helemaal in ons straatje: modern, speels en no-nonsense. Gewoon een vette plek om te werken en te verbinden met collega's.”

Mart Oosterveld | Front-End Developer
“Een werkplek is voor mij meer dan een bureau, een stoel en een monitor. Het is een plek waar mensen samenkomen, de koppen bijeensteken en tot mooie oplossingen komen. Hier zijn inspirerende omgevingen voor nodig en met een verhuizing naar het nieuwe pand is hier zeker bij stilgestaan. Tijd dus om die gave technische oplossingen in het nieuwe pand te realiseren!”

Sander Bouwmeester | Software Architect
“Nu we zijn verhuisd naar het My Office gebouw kunnen we nog beter samenwerken. Dit alles vanuit onze gezamenlijke werkruimte waar direct geschakeld kan worden. Als we willen kunnen we ons terugtrekken in een van de bespreekruimtes zodat we ongestoord kunnen overleggen. Ook is er ruimte voor ontspanning in onze gameroom voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of digitaal entertainment. En natuurlijk is er ruimte voor een ouderwets gezellige (vrijdagmiddag)borrel in de Barcady!”

Nieuwsgierig geworden? Kom ons team versterken! Check onze vacatures en wie weet zit jij binnenkort te werken in ons nieuwe kantoor!

Negeren van de Sitecore JSS development workflow
Volgend bericht
Negeren van de Sitecore JSS development workflow