02 jul 2020

Door Jaron Diepgrond access_time2 min

Fun Lovin' Arcadian Jaron

Bij Arcady zetten we vol in op persoonlijk leiderschap. Het nemen van verantwoordelijkheid, het bijspijkeren van kennis en het investeren in soft-skills. Deze maand zitten we aan tafel met Jaron. 

Wie is Jaron?

Jaron Diepgrond is een ijverige software engineer die ontzettend snel leert en een hoge mate van doorzettingsvermogen heeft. Hij gaat geen uitdagingen uit de weg, leert snel en deelt zijn kennis graag met anderen.

Fun Lovin' Arcadian Jaron

Jaron, waarom is het nice to be an Arcadian?

Sinds oktober 2019 ben ik dienst. Eerst als back-ender, later als full stack engineer. Arcady bood mij de kans om te groeien als mens en als professional, waardoor ik nu een full stack engineer ben met kennis van verschillende technieken. 

Waar ben je op dit moment mee bezig?

Ik word op verschillende opdrachten ingezet, waaronder een Onboarding applicatie voor alle (nieuwe) Arcadians. Op een effectieve en leuke manier doen zij informatie op over Arcady.

De app bouw ik met verschillende soorten technieken, waaronder .Net Core, Angular, DevOps en Continuous Delivery/Integration. Als full stack engineer houd ik mij zowel bezig met de front-end als de back-end van de app. Een gave klus die mij uitdaagt de context vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. In de toekomst zien wij wellicht zelfs kansen om de applicatie bruikbaar voor andere organisaties te maken. 

Hoe belangrijk is persoonlijk leiderschap voor jou?

Het verrijken van mijn kennis vind ik belangrijk. Dit draagt zowel direct als indirect bij aan het optimaliseren van mijn code. Momenteel volg ik verschillende cursussen en heb ik al een heel aantal certificaten behaald, als laatste het certificaat AZ-900 Azure Fundamentals. 

New Face: Julian
Volgend bericht
New Face: Julian