23 jul 2020 #React

Door Julian van 't Veld access_time2 min

Fun Lovin' Arcadian Julian

Julian is bijna een maand in dienst en mag zich een echte Arcadian noemen. Lef en daadkracht heeft hij zeker. De kwaliteiten van een echte Arcadian. Maar waarom is Julian nog meer een Fun Lovin’ Arcadian? We hebben het hem gevraagd.

Fun Lovin' Arcadian Julian

Hoe beviel je eerste maand bij Arcady?

Super goed! Mijn eerste werkdag kon ik direct van start op een project. Een uitdaging die ik gelijk met beide handen heb aangegrepen. Ik ben erachter gekomen dat Arcady niet zomaar een bedrijf is om voor te werken. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen!

 

Waar ben je trots op?

Het feit dat ik direct input kan leveren bij de klant en kan meedenken met de ontwikkeling van een product maakt mij enorm enthousiast.

 

Wat heb je al mogen leren?

In de eerste maand ben ik enorm gegroeid in het domein van een React Developer. Ik ben uitgedaagd op verschillende fronten en heb met veel nieuwe technieken mogen (en moeten) werken. Maar naast vakinhoudelijke kennis heb ik deze eerste maand ook kennis mogen maken met de Arcadians. Over één specifiek onderwerp raken ze niet uitgepraat.

 

En dat is? We zijn benieuwd…

Dat de Arcadians goed kunnen discussiëren over de ‘ideale’ leaseauto! Maar dat ze er trots op zijn, steekt er met kop en schouders boven uit.

 

Hoe zou je jouw eerste maand samenvatten?

Deze eerste maand is voorbij gevlogen. Ik heb veel mogen leren, ben uitgedaagd en heb het bovenal gezellig gehad! Ik ben benieuwd welke kansen en uitdagingen de toekomst gaat brengen!

 

Kennismaken met Julian?

Mail hem op julian@arcady.nl

Fun Lovin' Arcadian Jaron
Volgend bericht
Fun Lovin' Arcadian Jaron