13 apr 2022

Door Arcady

New Face Anne

Maak kennis met onze nieuwe Business Developer Anne. Op de bonnefooi kwam ze al eens bij Arcady op kantoor. Toen vanuit haar functie als accountmanager bij PEC Zwolle. De sfeer en het enthousiaste verhaal over de bedrijfscultuur bij Arcady maakte haar nieuwsgierig. 

New Face Anne

Anne is 25 jaar en woont op haarzelf in het mooie Assendorp. Een echte levensgenietster die veel onderneemt. Doordeweeks staat in het teken van sport. Tennis, hardlopen, wielrennen en af en toe padellen.

“Puur om de bourgondische weekenden in leven te houden.”

In de weekenden is Anne te vinden bij haar vriendinnen of familie. Lekker het terras op of in de achtertuin. Vaak onder het genot van een hapje en een drankje.

Aan ervaring geen gebrek bij Anne. Een aantal jaren geleden afgestudeerd als Officemanager aan Hogeschool Schoevers en haar stage afgerond bij 12Build. Anne heeft gewerkt als accountmanager bij Werkis / verder met Werk. Daarna heeft ze een overstap gemaakt naar PEC Zwolle, waarbij ze haar rol als accountmanager heeft kunnen combineren met haar passie voor sport.

Nu heeft deze meerwaardemaker gekozen voor Arcady. Ondanks dat de IT-sector nieuw is voor Anne, hoopt ze dat ze van de kennis en kunde van de Arcadians veel kan leren. Anne kijkt er naar uit om mooie projecten te verbinden aan Arcady, zodat ze een bijdrage kan leveren aan de groei en ambitie van het bedrijf.

De toekomst ziet Anne al helemaal voor zich. Werken in een commerciële functie, maar dan wel in een leidinggevende rol.

“Mensen begeleiden en zien groeien”

Haar uiteindelijke droom is om te ondernemen. Waarin, dat weet Anne nog niet. Voorlopig zal haar focus liggen op haar rol binnen Arcady.

Privé hoopt ze te mogen blijven genieten van het leven zoals dat nu is, uiteraard in haar favoriete stad Zwolle.

En daar houden de toekomstplannen niet op. Een marathon lopen en de Mont Ventoux beklimmen met de fiets staat ook op de bucketlist!

Heel veel plezier en succes Arcadian! 

New Face Diederick
Volgend bericht
New Face Diederick