08 apr 2022

Door Arcady

New Face Diederick

Maak kennis met Newcadian Diederick! Afgelopen jaar afgestudeerd als Software Engineer en klaar om als Arcadian impact te maken bij klanten. Welkom!

New Face Diederick

Diederick is 25 jaar oud en woont aan de monding van de IJssel in het mooie IJsselmuiden. Snelheid op wielen is helemaal zijn ding. Formule 1, karten en auto’s. In het weekend houdt hij van gezelligheid, spreekt hij graag af met vrienden en kijkt hij een pot voetbal.

Afgelopen jaar heeft Diederick de deeltijdstudie HBO-ICT afgerond als Software Engineer. Tijdens deze studie werkte hij bij AWL-Techniek in Harderwijk als Software Developer. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een aantal maatwerk applicaties. Aan .NET kennis geen gebrek dus.

Maar het was tijd voor een nieuwe stap. De benadering voor de functie back-end developer kwam voor hem precies op het juiste moment.

'Ik wil graag verder doorgroeien binnen het vak, ervaring opdoen bij verschillende A-klanten op projectbasis om me zo breder te ontwikkelen. Daarbij vind ik de open en ontspannen sfeer bij Arcady geweldig. Ik voel me hier direct thuis’

De komende tijd wil Diederick zichzelf verder ontwikkelen in nieuwe technieken die te maken hebben met .NET & Azure. Laat de certificaten maar komen!

Het ontwikkelen van software en applicaties levert hem een voldaan gevoel op. Maar er is meer in de IT-wereld dan alleen software development. De architectuur, business analysis of het opzetten en managen van IT-projecten gaat ook een mooie nieuwe uitdaging voor hem worden. Toekomst, kansen en uitdagingen genoeg voor zijn ontwikkeling. Let’s go!

Heel veel succes Diederick.

New Face Maxim
Volgend bericht
New Face Maxim