15 jun 2022

Door Arcady

New Face Bart

Onze nieuwe frontend developer is de 28-jarige Bart. Hij woont met zijn vrouw en hondje Otis in Beilen! Bart is een echte liefhebber van bordspellen zoals Patchwork, Vergeten Stad of Star Wars Rebellion. Altijd in voor een challenge dus! Benieuwd welke uitdaging deze toekomstbouwer bij Arcady aangaat?

New Face Bart
Als Bart niet aan het werk is kan je hem vinden bij een bordspellenbeurs of prog metal concert. Daarnaast loopt hij graag in de natuur. Het Dwingelderveld en Terhorsterzand liggen bij hem om de hoek.
 
Bart heeft Scheikunde en Nanomaterials Science gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn scriptie en stage kwam hij erachter dat zijn passie in een ander vakgebied lag. Hij rondde zijn studie af en vertrok naar Groningen (voor de liefde) en is zich gaan interesseren in web development. Dit kwam omdat hij beheerder werd van een gameforum. 
 
Nadat hij zich enkele weken had verdiept, is hij aangenomen bij JPB IT Solutions om zich on-the-job verder te ontwikkelen in hun bedrijfsapplicatie. In zijn eerste jaar begon Bart met html/css templates op de bestaande applicatie, maar het mondde zich snel uit tot een moderne Vue front-end met een API backend. De jaren daarna heeft hij een aantal vette dingen toegevoegd met als pronkstuk een interactieve tijdlijn planning, ook heeft hij zich gemengd in gesprekken over data en database structuren.
 
Na een paar jaar begon het verlangen naar een omgeving met meer professionals om hem heen. Mensen waarmee hij kan sparren over front-end onderwerpen en daar wat van op kan steken. Voor Bart is het belangrijk om met veel verschillende dingen bezig te zijn en continu de uitdaging op te zoeken.
 
Bart heeft voor Arcady gekozen vanwege de focus op persoonlijke groei en de middelen die ze daarvoor beschikbaar stellen. Zijn enthousiasme werd versterkt door de verschillende sollicitatiegesprekken die zijn gevoerd met Arcadians.
 
“Toen ik een aanbod kreeg wist ik zeker dat ik deze wilde aannemen.”
 
Zijn doel is om zijn kennis verder te verdiepen en verbreden. TypeScript, WCAG en geautomatiseerd testen zijn gebieden waar hij nog meer ervaring in op wil doen in een professionele setting. Daarnaast wil hij ook meer leren over de technische aspecten die bij programmeren komen kijken, zoals CI/CD en cloud platforms.
 
Over 5 jaar hoopt deze toekomstbouwer een team van detailgerichte ontwikkelaars aan te sturen en nog steeds vernieuwende applicaties te bouwen. Tegen die tijd hoopt Bart ook meer betrokken te zijn met open source en (native) mobile apps. Uiteindelijk lijkt het hem leuk om ooit een eigen spel te maken en uit te geven.
 
Succes met alle uitdagingen Arcadian!
New Face Max
Volgend bericht
New Face Max