10 jun 2022

Door Arcady

New Face Max

Maak kennis met onze nieuwe UX designer Max Kievits. Woonachtig in Amersfoort en in zijn vrije tijd bezig met het produceren van elektronische dance muziek & het ontwikkelen van mobiele applicaties. Welkom Arcadian!

New Face Max

Max heeft Interaction Design gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en daar het vak als UX’er eigen gemaakt.

Voordat Max bij Arcady aan de slag ging heeft hij gewerkt bij Amac als Sales Professional. Daar heeft hij zijn sociale skills getraind en ervaren hoe je het beste de behoeften en wensen van klanten kan koppelen aan producten. Het onderzoekende naar de wensen van een klant en hoe je dat kan toepassen is een mooie ervaring die hij meeneemt. Verder heeft Max voor zijn afstudeerproject 5 maanden gewerkt aan een mobiele toepassing over diversiteit en inclusiviteit in het ontwerplandschap.

“Door zo’n toch project te doen kijk ik toch met een andere blik naar ontwerpen.”

Via een oud-collega werd hij getipt over Arcady. Max was vooral opzoek naar een bedrijf waar je als jong afgestudeerde UX Designer veel mogelijkheden hebt voor ontwikkeling en aan een diverse set van producten/toepassingen kan werken. Voor hem is diversiteit en een uitdaging tijdens het werk een belangrijke eigenschap.

Aan doelen geen gebrek bij deze Arcadian. Max wil graag zijn Nielsen Norman certificaat halen als erkenning van kennis en ervaring. Ook wil hij zijn portfolio uitbreiden. Max heeft voornamelijk ervaring met het ontwerpen van mobiele applicaties, maar wil zichzelf meer gaan richten op websites en andere interactieve media.

Over 5 jaar ziet Max zichzelf als een UX Designer met een divers portfolio en Nielsen Norman certificering. Hij wil hebben bijgedragen aan (grote) projecten die een betekenisvolle impact geven op de mensen die het gebruiken, en echt zien dat zijn intenties binnen het ontwerp goed zijn overgekomen. Iemand’s ervaring verrijken, dat vindt hij het mooiste wat er is.

De toekomstdroom van Max is het uitbrengen van een mobiele applicatie die hij tijdens zijn studie met projectgenoten heeft ontworpen. Deze social media app staat volledig in het teken van het behalen van je Bucket list. Het lijkt hem erg tof om deze app volledig te bouwen en op een dag in de App Store uit te kunnen brengen.  

Heel veel succes & plezier met je nieuwe uitdaging Arcadian!

New Face Anne
Volgend bericht
New Face Anne