02 feb 2021

Door Arcady access_time2 min

New Face: Bas

New Arcadian Alert! Deze commerciële economie student komt vanaf februari de Arcady familie versterken. Bas start met zijn afstudeeropdracht. Met zijn marketingskills gaat hij ons nieuwe platform Deskie naar een hoger niveau tillen. 

New Face: Bas

Deze Zeewoldenaarse sportfanaat was voor de lockdown vaak in de sportschool te vinden. Hij gamet graag of spreekt af met vrienden. Leergierig is hij zeker. Geef hem een non-fictie boek en hij is de hele dag zoet. 

Als 4e jaars Commerciële Economie student vindt hij zowel sales als marketing erg interessant. Na lang twijfelen heeft hij toch gekozen voor de richting marketingmanagement. En daar zijn wij blij mee! De komende 20 weken staan helemaal in het teken van Deskie. Bas gaat zijn commerciële skills inzetten om de beste positionering voor ons nieuwe platform te onderzoeken. 

Met zijn winnaarsmentaliteit gaat dit zeker lukken. Hij wil overal het maximale uithalen. Hij neemt graag het initiatief en heeft zijn woordje klaar. Hij heeft ontzettend veel zin om zijn creatieve en strategische skills in te zetten en zijn afstudeeropdracht te rocken. 

Welkom bij de Arcady familie Bas. We wensen je heel veel succes de komende 20 weken!

New Face: Xuwei
Volgend bericht
New Face: Xuwei