28 jan 2021

Door Arcady access_time2 min

New Face: Xuwei

Deze nieuwe Arcadian versterkt vanaf 25 januari ons team. Voor zijn afstudeeropdracht gaat deze 4e jaars Software Engineer student 20 weken lang onderzoek doen naar het meten van werkgeluk. Want, meten is weten. 

New Face: Xuwei

Als Haarlese student kijkt hij graag series, leest, gamet of drinkt een biertje met vrienden. Daarnaast was hij voor de lockdown vaak in de sportschool te vinden. Gelukkig krijgt hij bij Arcady genoeg ruimte om zijn denkspieren te trainen.

Hij heeft door zijn opleiding veel kennis kunnen opdoen van zowel front- als backend. Tijdens zijn afstudeeropdracht wil hij zich verdiepen in nieuwe front-end frameworks en zijn C# skills nog verder ontwikkelen.

De komende 20 weken draaien allemaal om ‘happines’. Werkgeluk. Bij Arcady niet te missen. Maar dit inzichtelijk krijgen is wel zo fijn. Xuwei gaat dit realiseren. Hij gaat zijn front- en backend skills gebruiken om een meetstation te ontwikkelen. Stemmingen koppelen aan data. Dat is het doel. Kritische en analytische als hij is hoopt hij het maximale uit zijn afstudeeropdracht te halen. 

Welkom bij de Arcady familie Xuwei. We wensen je heel veel succes met je afstudeeropdracht!

 

New Face: Ramon
Volgend bericht
New Face: Ramon