27 jul 2022

Door Arcady

New Face Bert

Onze nieuwe Arcadian is Bert Bakker, 31 jaar oud en woont samen met zijn vriendin Lisa in
Zwolle. Simulator games en modelbouw zijn helemaal zijn ding. Ook is hij een fan van spellen zoals Everdell, Paleo & Taverne van de oude stad.

New Face Bert

Bert heeft Informatica aan de NHL Stenden Hogeschool in Emmen gestudeerd. Deze toekomstbouwer heeft meerdere jaren werkervaring. Bij Tweakwise als Backend Developer, waar hij samen met zijn team bouwde aan de gelijknamige (SaaS) applicatie Tweakwise. Bert deed hier voornamelijk de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer voor Tweakwise en zijn APIs.

Doordat Tweakwise een SaaS-applicatie is moet deze altijd online zijn, hierdoor heeft Bert in de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen. Zo weet hij als geen ander hoe je code bouwt die grote requests kan afhandelen zonder dat de performance hier onder lijdt. Bert is de afgelopen jaren ook betrokken geweest bij het inhoudelijke proces van doorontwikkeling, hierbij is de overstap gemaakt van werklijsten naar een Scrum proces, hiervoor heeft hij een cursus gedaan als Scrum master en heeft de rol van Scrum master eigen gemaakt.

Nadat zijn oud-collega Ricco Huurman vertrok naar Arcady en Bert zelf opzoek was naar een nieuwe uitdagingen is hij nieuwsgierig geworden naar het bedrijf en de manier hoe Arcady te werk ging. Een paar telefoontjes hier en een mooi diepgaand gesprek daar. En hier is hij dan! In zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging wist Bert niet goed wat hij precies wilde doen. Continu hetzelfde soort werk of elk jaar een ander project? Arcady biedt hem de mogelijkheid om deze vraag on the job te ontdekken.

“Arcady heeft een krachtig concept neergezet voor het ontwikkelen van jezelf op persoonlijk vlak maar ook als IT-professional.”

Bert wil zichzelf ontwikkelen als een betere IT’er, na drie jaar als Backend Developer aan de slag geweest te zijn geweest wil hij ook graag de voorkant mee pakken. Hoewel specialisatie een krachtig gegeven is weet hij zeker dat de rol als Full Stack Developer goed bij hem past. Over 5 jaar ziet Bert zichzelf als een developer met veel kennis over de gehele stack. Samen met Arcadians het vraagstuk van de klant realiseren met een krachtige en langdurige oplossing voor de toekomst lijkt hem geweldig!

Succes met alle uitdagingen Arcadian!

Ook werken bij Arcady? Ontdek jouw nieuwe job hier

New Face Robert
Volgend bericht
New Face Robert