21 jul 2022

Door Arcady

New Face Robert

Maak kennis met Arcadian Robert, 29 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Gek op tech, koken, reizen, festivals en doorsnee blockbuster films. Als er sneeuw ligt kan je hem op een snowboard vinden! 

New Face Robert

Na een lange winter heeft hij in februari 2022 de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Amsterdam afgerond. Tijdens de opleiding heeft hij zich volledig gestort op het ontwikkelen van webapplicaties en de technieken die daarbij komen kijken. Ontwerpen en ontwikkelen voor de eindgebruiker is wat hij vanuit de studie mee zal nemen als Frontend Web Developer bij Arcady

Robert neemt een behoorlijke rugzak aan ervaring mee naar Arcady. Sinds zijn eerste stapjes in de webdev wereld (in 2012) is hij zelfstandig aan de slag gegaan met het ontwikkelen van marketingwebsites voor kleine bedrijven in Lelystad en Amsterdam.

Dit heeft hij tijdens en na zijn studie altijd vol passie gedaan.

In de tussentijd heeft hij fulltime gewerkt als assistent-manager bij een flagship store van Starbucks op Schiphol waar hij is begonnen als barista. Werken in grote teams, aansturen van collega's, constructieve feedback geven & krijgen, anderen nieuwe dingen aanleren en bovenal ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft zijn competenties die hij goed beheerst. Voor de liefhebber zal hij ook wat latte art uit mijn mouw schudden. Een latte met een echte Arcady beer in je melkschuim? Say no more.

Een simpele zoekopdracht naar developer rollen in de omgeving van Flevoland bracht Robert nergens. Dus ging hij verder zoeken en kwam uit bij Arcady. Kan geen toeval zijn, let’s do this. Zo gezegd, zo gedaan. :)

Robert wil graag werken in een multidisciplinair team. Gedreven teamgenoten waar je van kunt leren en waar je kennis mee kan delen. Alles om samen tot een ijzersterk eindproduct te komen. Dat is iets wat hij enorm miste en wat hij zeker weten bij Arcady gaat vinden! Daarnaast wil Robert natuurlijk steeds beter worden in het vak van Frontend Development met hier en daar wat Backend development.

“Mooie producten maken waar de eindgebruiker en de opdrachtgevers blij van worden, dat moet bij Arcady goed komen.”

Over een aantal jaar hoopt Robert veel kennis opgedaan te hebben. Zowel technisch als niet technisch. Een flink portfolio waar hij trots op is mag dan niet ontbreken!

Het aansturen, helpen en beter maken van een team ziet hij ook erg zitten. Niks is leuker dan samen aan toffe projecten te werken waar je energie van krijgt.

Toekomstdromen genoeg voor Robert. Zijn droomauto is nogal veranderd door de jaren heen. Als er maar 4 ringen op staan of een logo met een dier dan is het vaak wel goed.

Een motorrijbewijs om met lekker weer op de motor naar kantoor te rijden ziet Robert ook wel zitten!

En alsof dat nog niet genoeg is hoopt hij een vliegbrevet te halen om met een Cessna Europa te ontdekken. Je gaat toch niet vrijwillig achteraan aansluiten bij de Route du Soleil of de Gotthardtunnel als je er ook overheen kunt?

Succes met alle uitdagingen Robert!

New Face Mike
Volgend bericht
New Face Mike