11 mrt 2022

Door Arcady

New Face Maxim

Een warm applaus voor de next Arcadian: Maxim! Maxim versterkt ons de komende maanden met zijn strategische inzichten. Naast fanatiek voetballer sprankelt de ambitie er bij hem van af. Hij zocht een dynamische omgeving met veel potentie. Dus koos hij voor Arcady.

New Face Maxim

Maxim is 22 jaar jong en woont in het prachtige Oldenzaal. Is hij niet aan het studeren, dan vind je hem bij zijn vrienden. Met een voetbal of een biertje in de hand. En naast avonden voetbal kijken of biertjes drinken, speelt Maxim de sterren van de hemel binnen de selectie van De Esch.

Een echte adventure seeker. want Maxim is het liefst op stap om nieuwe ervaringen op te doen. Erop uitgaan, heerlijk dineren in de stad of nieuwe culturen ontdekken geeft hem energie.

En hij is, zoals hij het zelf zegt: ‘happy single’.

Als bedrijfskunde student ontwikkelt hij zich op alle vlakken van het bedrijfsleven. Maxim zit vol ambitie. Arcady ook. Nieuwe doelen. Noem het resultaten. Een strategisch marketingplan opzetten is daarmee de perfecte uitdaging voor het begin van zijn carri re. De koers van Arcady bepalen. Stagebegeleiders Maico en Leo weten waarheen. Jij weet hoe!

Tijdens zijn stage hoopt Maxim veel ervaring op te doen op verschillende vlakken van het bedrijfsleven. Want de komende jaren wil hij graag carri restappen maken. Toekomstplannen genoeg voor Maxim. Verre reizen, de wereld ontdekken. Maar uiteindelijk toch een eigen huis.

Succes met afstuderen!

New Face Jeroen
Volgend bericht
New Face Jeroen