17 jan 2023

Door Arcady

New Face Erik

Daar zijn we weer! En wel met een brand new Arcadian. Maak kennis met Erik! 26 lentes jong en inwoner van het Gelderse Heerde. Met een diploma HBO ICT op zak en al wat jaren ervaring gaat hij nu aan de slag als Front-end Developer. Nice! Welkom Erik! 

New Face Erik | Front-end Developer

Om onze nieuwe Arcadian beter te leren kennen, vroegen we naar zijn hobby’s. Al hadden we aan Erik beter kunnen vragen wat hij niet leuk vindt om te doen.

Wat zullen we zeggen. Een veelzijdige man! Voetbal, wielrennen, zwemmen, schilderen, series & films kijken, lezen, gamen, lekker uiteten gaan, de natuur in en reizen naar adembenemende plekken. Oh, en hij heeft ook net zijn motorrijbewijs gehaald. Gelukkig heeft hij nog tijd om bij ons te werken. ;-)

Erik is per 1 januari gestart als Front-end Developer bij Arcady. Hij kwam bij ons terecht via zijn goede vrienden Jasper en Charlene. Sterker nog: hij was al eens eerder bij ons op kantoor geweest. En wel tijdens Hacktoberfest! Zo kon hij alvast kennis maken met Arcady. Conclusie. Veel jonge collega’s én ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit moest zijn nieuwe werkplek worden.

Met zijn ambities is Arcady ‘the place to be’ voor Erik. De aankomende jaren staan voor hem helemaal in het teken van persoonlijke- en technische ontwikkeling. En dan vooral op het gebied van UX. 

Tof dat jij je ontwikkelpad al hebt bepaald. Daar houden we van. Let’s make 2023 amazing! Heel veel succes! 

Ook werken bij Arcady? Ontdek jouw nieuwe job hier.

New Face Bert
Volgend bericht
New Face Bert