20 sep 2021

Door Arcady

New face Geoffrey

BAM! De eerste resource specialist van Arcady is een feit! Globetrotter Geoffrey. Altijd op zoek naar avontuur en sensatie. Waar hij voorheen de wereld rondreisde, is hij nu gesetteld in Deventer met zijn vrouw Anaïsa en dochtertje Loïs. Een echte sportfanaat (lees: ‘s nachts opstaan voor NBA wedstrijden) en Star Wars goeroe. Zijn uit de hand gelopen liefde voor retro games heeft geleid tot een museum in de garage. Kortom: een echte Arcadian dus! Geoffrey, wij eisen een tour! ;-)

New Face Geoffrey

Geoffrey heeft met zijn 31 jaar niet stilgezeten. Bij de Appie is hij van vakkenvuller al snel doorgegroeid tot filiaalmanager. Ook nog even international business and languages gestudeerd vanuit zijn passie voor vreemde talen. Moeilijk als dyslect. Geoffrey ziet het alleen maar als een uitdaging en spreekt inmiddels Spaans, Engels, Duits en Mandarijn. “Great, kid, don’t get cocky!” 

Geoffrey zit alweer ruim 5 jaar in de recruitment wereld. Die ervaring wilt hij nu gebruiken om meer strategisch te werk te gaan, en toe te passen wat echt werkt. 

Dus maakt Geoffrey de overstap naar Arcady. ‘’Het voelde direct goed. Nieuwe ideeën zijn welkom en er is ruimte voor creativiteit. Dat was de match.’’ Maar ook omdat hij graag collega’s opzoekt, verbinding zoekt en een natuurlijke drive heeft om game-avonden te organiseren. En daar zijn wij niet vies van. Dikke match dus! Hij is blij om bij Arcady aan de slag te gaan en dat begrijpen wij maar al te goed. ;-) 

Welcome to the team Geoffrey!New Face Sandra
Volgend bericht
New Face Sandra