15 sep 2021

Door Arcady

New Face Sandra

Sandra is vanaf september onze nieuwe office manager! We groeien hard dus die extra handjes zijn zeer welkom! Samen met Elisa vormt ze onze Office Manager Women Power Squad. Oftewel, Sandra zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en zijn of haar werk goed kan doen. Wat daar maar voor nodig is. Van de financiële- en salarisadministratie tot de evenementen binnen Arcady. Welkom bij de club, Sandra!

New Face Sandra

Voor sommige Arcadians is Sandra geen onbekende. Ze heeft namelijk al vele jaren bij Seven Stars gewerkt en in onze begintijd meegeholpen met de salarisadministratie. Ze is eigenlijk allang part of the family dus. 

Na 13 jaar met heel veel plezier bij Seven Stars gewerkt te hebben, maakte ze de overstap naar een kleinschalige organisatie. Want dat paste haar beter, dacht ze. De laatste maanden miste ze het samenwerken en het contact met collega’s. Toen ze hoorde dat Arcady op zoek was naar versterking, twijfelde ze dan ook geen moment. ‘’Bij Arcady heerst een goede sfeer en er werken veel oude bekenden. Het voelt als thuiskomen!’’ 

Naast haar job is Sandra vaak op pad met vriendinnen of haar gezin. Winkels afstruinen, witte wijntjes op het terras of op zaterdag haar dochters aanmoedigen op het voetbalveld. Haar weekenden zijn nooit saai. Opgegroeid met een chefkok in de familie is Sandra helemaal thuis in de wereld van etiquette en fine dining. Een echte culinaire genieter. En vaak doet ze ook nog even een power workout van 20 minuten of een rondje hardlopen, tussendoor. Tip: mocht je Sandra een plezier willen doen? Neem haar mee naar een vliegveld. Vliegtuigen spotten. Die guilty pleasure hadden we nog niet. 

Nogmaals welkom, fijn dat je weer thuis bent gekomen, Sandra!Returning Face Shanna
Volgend bericht
Returning Face Shanna