03 aug 2020

Door Hasan Karagülmez access_time2 min

New Face: Hasan

We hebben een nieuwe Arcadian. Yeah! Per 1 augustus komt Hasan Karagülmez onze Arcady familie versterken. Na 13 mooie jaren heeft Hasan afscheid genomen van zijn voormalige werkgever en kijkt hij uit naar zijn nieuwe avontuur bij Arcady. Een plek met kansen, uitdagingen en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Maar bovenal kijkt hij uit naar de samenwerking met de Arcadians.

New Face: Hasan

Hasan gaat aan de slag als Full-Stack Developer. Met zijn specialismen .Net, Angular en React gaat Hasan zijn opdrachtgevers helpen bij technische vraagstukken en digitale transformaties. Projecten waar hij ontzettend veel zin in heeft!

Op persoonlijk vlak hoopt Hasan zijn coaching skills verder te mogen ontplooien. Het geven van een cursus of het coachen van een developer lijkt hem te gek. ‘‘Je kennis overdragen en in teamverband een hoger doel nastreven’’. Samen sterk zijn. Zowel in kennis als in teamverband. Want kunnen lachen met elkaar hoort er ook bij. 

Nou wij gelukkig ook! Er wordt hier flink wat afgelachen. Bij deze. Welkom aan boord Hasan! We zijn blij met jou als nieuwe Arcadian en wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe job!

Wil je kennismaken met Hasan? Mail hem op h.karagulmez@arcady.nl

De drie voordelen van Monorepo
Volgend bericht
De drie voordelen van Monorepo