10 okt 2019

Door Neeltje Meijler

New Face: Jaron

Net van school, uitgebreide vakantie gehad, is hij klaar om aan de bak te gaan. Jaron is bij Arcady begonnen met… studeren! In de aankomende maanden ligt de focus op het behalen van certificeringen en duikt hij de wereld in van Sitecore. Gelukkig vindt hij het niet erg om te leren. Voor Jaron is het een prima overgang. “Leren is iets wat ik graag doe. Daarom is beginnen met een leertraject bij Arcady ideaal voor mij.”

New Face: Jaron

Waar Jaron nog wel aan moet wennen is het beperkte aantal vrije dagen. “Ik ga graag naar feestjes, maar ik heb daarna altijd even de tijd nodig om bij te komen. Met werk als grootste prioriteit zullen het aantal feestjes afnemen. Ik moet natuurlijk de week gewoon weer goed beginnen. Dat vind ik belangrijk!”

Tijdens zijn studie sportte Jaron zo’n 4 á 5 dagen in de week. Hij hoopt dit vast te kunnen houden, maar dit ritme is wel lastiger aan te houden met een fulltime baan. “Ik hoop dat het lukt, maar dat merk ik vanzelf wel!”

Jaron staat bekend om zijn kalmte. “Ik ben een erg relax persoon en niet stressgevoelig. Dus mij krijg je niet snel op de kast, haha!”

In het nieuwe jaar hoop ik met mijn skills en mijn nieuwe opgedane kennis, uitdagende opdrachten op te pakken voor Arcady. Waarin ik mij vooral ook door kan blijven ontwikkelen.”

Wil jij Jaron welkom heten of heb je een vraag? Mail hem op: j.diepgrond@arcady.nl

New Face: Lucas
Volgend bericht
New Face: Lucas