03 okt 2019

Door Neeltje Meijler

New Face: Lucas

Zijn eerste dag zit er alweer op! Lucas is namelijk sinds deze week officieel onderdeel van ons team. Deze optimistische full stack ontwikkelaar gaat meteen in Deventer aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Waar hij al zijn creativiteit in kwijt kan.

New Face: Lucas

Naast zijn passie voor IT werkt Lucas ook in de sportschool. “Ik geef de groepslessen bodypump en bodycombat. Het helpt mij om scherp te blijven, maar ook om met vol energie de volgende dag te starten.”

Groepslessen geven, dat past bij Lucas. Want hij is een entertainer. “Ik vind het een uitdaging om ook de mensen die er na 1,5 maand al geen zin meer hebben het naar hun zin te maken. Wat vinden ze dan wel leuk? En wat voor muziek? Dan kijk ik altijd of ik er wat mee kan doen. Misschien dat ik dan wel wat muziek mix. Zo maak je het voor iedereen tot een succes.”

 “Als full stack ontwikkelaar ben ik breed inzetbaar. De afwisseling maakt het erg leuk. Daarnaast draag ik met veel enthousiasme en optimisme nieuwe ideeën aan die vaak leiden tot creatieve oplossingen. Dat hoop ik hier ook veel te gaan doen. Ik heb in ieder geval veel zin in om een mooie tijd te maken bij Arcady!”

Wil jij Lucas welkom heten of heb je een vraag? Mail hem op: l.vanliere@arcady.nl

Arcademy events
Volgend bericht
Arcademy events