15 feb 2022

Door Arcady

New Face Jeffrey

Ready, set, go! Jeffrey is onze kersverse afstudeerder & Arcadian. De LANparty’s van Arcady zullen nooit meer hetzelfde zijn met deze gave afstudeeropdracht. Welkom Arcadian!

New Face Jeffrey

Met zijn 21 jaar woont Jeffrey al zijn hele leven in Raalte en geniet nog volop van zijn vrije leven. Momenteel studeert Jeffrey HBO-ICT aan het Windesheim in Zwolle. Na zijn afstuderen wil hij doorgroeien als Software Engineer.

Via een oud klasgenoot hoorde hij van Arcady. Thanks mate! Zo doende kwam hij meer te weten over Arcady en dit sprak hem direct aan.

‘De combinatie van software engineering in combinatie met consultancy vind ik erg interessant’

Jeffrey voelt zich al helemaal thuis. Sporten en gamen zijn helemaal zijn ding. Regelmatig hardlopen en minimaal 4 keer per week naar de sportschool. Tijd om te gamen en wat te drinken met vrienden heeft hij ook nog. Heerlijk!

En die gameskills kunnen nog wel eens van pas komen. Want Arcadians gamen graag. You name it. They play it. Het liefst LANparty’s tot midden in de nacht. Het organiseren van deze online toernooien loopt alleen niet altijd even soepel. Daarom gaat Jeffrey een webapplicatie bouwen die livescores, spelersprofielen en challenges bevat. Natuurlijk kan je straks ook toernooien organiseren. Jeffrey, jij hebt nu al punten gescoord in het team!

Naast het verbeteren van zijn front & backend skills wil Jeffrey ook meer te weten komen over de business kant van ICT.

De toekomst ziet Jeffrey al helemaal voor zich. Werken bij Arcady. Niet alleen als Software Engineer, maar ook in een meer adviserende rol.

Jeffrey je bent nu al een echte meerwaardemaker. Heel veel succes met afstuderen.

New Face Joery
Volgend bericht
New Face Joery