08 feb 2022

Door Arcady

New Face Joery

New kid in town! Maak kennis met Joery. In februari is hij gestart met een impactvolle afstudeeropdracht. Hij gaat werken aan de technologie van de toekomst: een combi van AI en robotisering. Succes!

New Face Joery

Joery is 21 en woont in Nieuw-Heeten samen met zijn ouders en zus. In zijn vrije tijd doet hij vrijwilligerswerk voor het oorlogsmuseum en trekt hij graag de voetbalschoenen aan. Zowel voor de 1e, 2e en 3e helft. We gaan jou zeker tegenkomen aan de Barcady Joery!

 Als student HBO-ICT op het Windesheim in Zwolle koos hij voor de richting Software Engineer. In zijn zoektocht naar een afstudeerbedrijf kwam Arcady al snel naar voren. ‘Toen ik tijdens het gesprek met Geoffrey de afstudeeropdracht hoorde, was ik direct om.’  Snappen we.

Zijn afstudeeropdracht zit vol met uitdagingen. Hij gaat een systeem ontwikkelen waarbij Windows kan worden bestuurd d.m.v. (hand)gebaren via een camera. Op deze manier kunnen mensen met een beperking makkelijker gebruikmaken van het besturingssysteem. Dat is pas meerwaarde!

Deze Arcadian is nog lang niet uitgeleerd en wil zichzelf professioneel ontwikkelen met de nieuwe technische kennis. Hij wil graag leren om schaalbaar te werken zodat technieken moeiteloos in andere projecten ingezet kunnen worden. Met Stef als stagebegeleider gaat dit zeker goedkomen.

Welkom Arcadian! En heel veel succes met je afstudeeropdracht.

Hacktoberfest Final Showcase
Volgend bericht
Hacktoberfest Final Showcase