07 mrt 2022

Door Arcady

New Face Jeroen

Het houdt niet op bij Arcady. Talent na talent stroomt binnen. Zo ook Jeroen die zich gaat bezighouden met de bibliocady!

New Face Jeroen

Jeroen is na een 3 jarige studententijd in Leiden weer terug in Den Dam. Hij heeft ondanks de coronatijd een geweldige studententijd gehad! Nieuwe vriendschappen en ook nog zijn vriendin Manouk ontmoet. Als Jeroen niet aan het studeren is speelt hij ‘Dungeons and Dragons’ met vrienden of kijkt hij films & series. Een week aan het strand liggen maak je hem niet blij mee. Actieve vakanties en lange wandelroutes zijn helemaal zijn ding.

Jeroen studeert Informatica aan de Hogeschool van Leiden met de specialisatie Interactie Technologie. Bij deze specialisatie focust hij zich niet alleen op de technische kant van informatica maar leert ook goede stakeholderanalyses uit te voeren.

‘Het leuke van mijn specialisatie is dat het niet alleen bij software blijft, als de meest geschikte oplossing voor een opdrachtgever een hardware opstelling blijkt te zijn, maak ik dat gewoon’

Zijn zoektocht naar een afstudeerbedrijf strandde bij Arcady. De toffe website, blogs en misschien wel het meest belangrijke de Bibliocady opdracht sprongen er bij hem meteen uit!

In de afstudeeropdracht hoopt Jeroen op een creatieve manier een oplossing te kunnen bedenken om op een laagdrempelige manier bij te houden welke Arcadian een boek mee naar huis heeft. Het uiteindelijke doel is een online dashboard. Met Sergio als stagebegeleider is deze afstudeeropdracht nu al een succes. Die heeft wel iets met boeken.

Jeroen ziet een toekomst vol uitdagingen al helemaal voor zich. Een toffe development baan met genoeg vrije tijd voor mooie reizen. Alle continenten het liefst. Met het ultieme doel om de alta via uno gelopen te hebben.

Succes met afstuderen Jeroen.

New Face Jeffrey
Volgend bericht
New Face Jeffrey