07 sep 2021

Door Arcady

New Face Jesse

Onze nieuwe Arcadian is een echte levensgenieter. Tijdens zijn studie is hij code gaan schrijven onder de palmbomen van Mauritius en heeft hij tussen de tempels van Maleisië aan verschillende programma’s gewerkt. Het studentenleven heeft hem veel gezelligheid en ervaring gebracht, maar nu is Jesse klaar voor het echte werk en heeft hij zin om aan de slag te gaan bij Arcady!

New Face Jesse

Jesse is opgegroeid in het rustige Assen en volgde zijn studie Software Engineer aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hij besloot om samen met zeven medestudenten intrek te nemen in een studentenhuis. De voornaamste reden? Gezellige huisfeestjes. Want Jesse houdt wel van een feestje. En hij weet inmiddels goed hoe hij zijn keuken netjes houdt.  Dus… Jesse word jij onze nieuwe vrijwilliger voor de vaatwasser? 

 Jesse houdt van backpacken en verre reizen. Van Mauritius, Maleisië tot aan een interrail trip door Oost-Europa. Nieuwe landen en culturen geven hem een kick! Maar als hij dan weer thuis is, staat borrelen met vrienden bovenaan zijn lijstje. Al compenseert hij die biertjes nu met meerdere pomp sessies per week in de sportschool. Met al die uren in de gym is hij flink toegewijd om zijn spierbundels te laten groeien. #pumpit

Ervaring als software engineer heeft hij al op zak. Al kwam het afstuderen tijdens Corona op zijn studentenkamertje wel zijn neus uit (dat snappen we). Nu is hij klaar om te gaan knallen in zijn eerste fulltime baan. Jesse kan niet wachten tot hij echt mag beginnen, vooral omdat hij zich direct thuis voelde bij Arcady. ‘’De eerste indruk bij Arcady was gelijk goed. Ik wil hier vooral veel leren en mij breed ontwikkelen om erachter te komen wat het beste bij mij past voor de toekomst.’’

Change is coming. Niet meer wachten tot de kratjes bier in de aanbieding zijn, maar genieten van kwaliteitsbier tijdens de borrel uurtjes aan de Barcady. Daar heeft Jesse wel oren naar. Tijd om te gaan knallen als Full Stack Developer. Welkom bij de club, en heel veel plezier Jesse! 

PS. Heb jij nog een toffe woning tip in Zwolle? Geef het aan ‘m door!New Face Roelof
Volgend bericht
New Face Roelof