05 nov 2019

Door Neeltje Meijler

New Face: Kevin

Met al een aantal jaar ervaring start Kevin bij ons als back-end software engineer! Hij gaat beginnen met behalen van de titel Microsoft Certified Developer. En hij hoopt zich hierna ook meer te gaan ‘bemoeien’ met front-end. Om zo uiteindelijk richting Full Stack te gaan. “Ik ben dus nog lang niet uitgeleerd!”

New Face: Kevin

Dagelijks rijdt hij van Leeuwarden naar Zwolle. Maar daar heeft hij geen probleem mee, want hij is inmiddels al wat gewend. “Ik heb periodes verder moeten reizen of dagelijks in files moeten staan, dat ging me te ver. Dat uurtje naar Zwolle is voor mij echt geen probleem. Zeker niet met mijn nieuwe Volkswagen Polo!” 

Kevin wordt nu al gezien als iemand die zegt wat ie denkt. “Het draait erom dat je weet wanneer je wel en niet iets moet zeggen. Die balans vind ik belangrijk!” Ook de balans tussen werk en vrijetijd is voor Kevin belangrijk. “Ik ben al meer dan 15 jaar betrokken bij honkbal. Inmiddels ook voor de bond. En wat begon met scouten en talentontwikkeling bezet ik nu een bestuursfunctie. Ik ben voorzitter van het technisch kader. Alles omtrent begeleiding, coaching en de opleiding van trainers, coaches en scheidsrechters. En dat bevalt me erg goed!”

Naast zijn passie voor honkbal, is hij ook graag te vinden achter de computer. “Ik heb de laatste tijd minder tijd voor games. Ik kijk dus uit om deel te nemen aan de Arcady LAN-party’s!

Wil je Kevin welkom heten of heb je een vraag? Mail hem op: k.vording@arcady.nl

Arcademy events
Volgend bericht
Arcademy events