22 sep 2021

Door Arcady

New Face Lars

New Arcadian in the house! Maak kennis met Lars. Op 7 september is hij gestart met zijn afstudeeropdracht bij Arcady. Hij gaat voor Arcady een interne app bouwen. Dat vinden wij natuurlijk super cool!

New Face Lars

Lars is 22 en geboren aan de andere kant van de wereld. En wel in Nieuw-Zeeland. Sinds zijn 10e woont hij in Nederland waarvan de laatste  2,5 jaar in Zwolle met zijn vriendin Isa. In zijn vrije tijd trekt Lars vaak zijn hardloopschoenen aan. 50 km is voor hem een ‘normale’ afstand. Als hij niet aan het rennen is leest Lars graag boeken. “Ik lees nu bijvoorbeeld een boek over slapen”. (Wij snappen niet dat je na zo’n intensieve workout nog een boek nodig hebt… Wij waren allang begonnen aan onze winterslaap. ;-) ;)

Waar de meeste medestudenten een bijbaan hebben in de horeca of de supermarkt, was Lars al aan het werk als Web Developer bij Kruitbosch. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van back-end development. De skills die hij hierdoor heeft opgedaan hoopt hij binnenkort in te kunnen zetten tijdens zijn afstudeeropdracht bij Arcady.

In zijn zoektocht naar een stage sprong Arcady voor hem er echt uit. “De persoonlijke benadering en de sfeer die er op het kantoor in Zwolle heerste toen ik hier binnenkwam gaven de doorslag. Ik wist direct dat ik hier wilde gaan afstuderen”. De komende periode wil hij zich verder gaan ontwikkelen in de front-end technologie, zoals React en Angular. Met onze enige echte Jaron als afstudeercoach moet dat wel goed komen. Zijn doel is om als software engineer bij Arcady aan de slag nadat hij zijn diploma HBO ICT in de pocket heeft, een mooie uitdaging!

Welkom bij Arcady Lars! Heel veel succes met je afstudeeropdracht.New face Geoffrey
Volgend bericht
New face Geoffrey