21 nov 2019

Door Neeltje Meijler

New Face: Leo

Nu hij ervaring heeft opgebouwd binnen zijn eigen bedrijf gaat Leo zijn sales ervaring nu inzetten bij ons. Kortom, Leo komt ons team versterken als accountmanager! En dat betekent dat hij vaak op pad is. “Ik vind het belangrijk dat er altijd tijd is om samen een bakje koffie te doen en elkaar beter te leren kennen!”

New Face: Leo

Naast dat Leo aan de slag gaat als accountmanager onderhoudt hij ook zijn eigen bedrijf. Want inmiddels heeft hij een goed lopende wielrenwebshop opgezet met alles wat je nodig hebt om veilig met de fiets op pad te kunnen gaan. “Dit was voor mij een mooie combinatie tussen het opzetten van een eigen bedrijf en mijn passie: wielrennen. Inmiddels is het goed te combineren en doe ik graag meer ervaring op, zeker op deze manier!” Leo is sowieso graag sportief bezig. En dus doet Leo ook mee met onze bootcamp.

Ondanks dat Leo graag studeert miste hij toch de aansluiting met de praktijk. En dat hoopt hij nu in te halen: “ik heb onwijs veel zin om te starten bij Arcady!”

Wil je Leo welkom heten of ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Kom koffiedrinken of stuur Leo een e-mail! 

New Face: Kevin
Volgend bericht
New Face: Kevin